Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Εκτελούνται δημοτικά έργα στην Αν. Δημητρίου

Εκτελούνται δημοτικά έργα στην Αν. Δημητρίου

0
erga 3-web
 

Πρόκειται για συμπληρωματικό έργο της ανάπλασης της οδού που προηγήθηκε

 

Την Άνοιξη θα ασφαλτοστρωθεί. Ανοιχτός ο δρόμος σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες

 
 
Σε εργοτάξιο έχει μεταβληθεί η οδός Ανδρέου Δημητρίου – μια από τις πιο κομβικές οδούς της πόλης – περίπου απ’ το μέσον της (στο ύψος της Περικλέους) έως και το τέλος της (φόρος) και για το λόγο αυτό έχει διαφοροποιηθεί η κυκλοφορία των οχημάτων τις εργάσιμες ώρες.
 
Έχει εργολάβο η Αν. Δημητρίου
¨Όπως είναι γνωστό η συνολική ανάπλαση της οδού με τις βασικές υποδομές(πεζοδρόμια φωτισμός, δίκτυα ΔΕΗ – ΟΤΕ ) έχει αποπερατωθεί πριν 2 – 3 χρόνια και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συμπληρωματικό υποέργο του έργου της ανάπλασης με προϋπολογισμό 171.000 ευρώ. Στο υποέργο περιλαμβάνονται τοποθέτηση φρεατίων και συνδέσεις ύδρευση και στο τέλος ασφαλτικός τάπητας. Όπως μας πληροφορεί ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Νίκος Σπυριδόπουλος το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και πρόκειται την Άνοιξη που το επιτρέπει ο καιρός να γίνει η ασφαλτόστρωση.
 
Ανοιχτός ο δρόμος στις μη εργάσιμες μέρες και ώρες
Ο δρόμος κλείνει κατά τμήματα την ώρα που γίνονται εργασίες όμως είναι ανοιχτός στις μη εργάσιμες μέρες και ώρες και έτσι περιορίζει την όχληση των πολιτών. Το έργο θα είναι έτοιμο την Άνοιξη, επισημαίνει ο κ. Σπυριδόπουλος. Όπως πληροφορηθήκαμε από την Τεχνική υπηρεσία του δήμου το έργο έχει ημερομηνία περαίωσης την 19 – 8 – 2014 ενώ η εταιρεία που το έχει αναλάβει είναι η «Ζάρρας Συμεών».
Να σημειώσουμε ότι και στην Αν. Θράκης εκτελούνται έργα μικρότερης κλίμακας σε φρεάτια ενώ πρόκειται κι εκεί να στρωθεί νέος ασφαλτοτάπητας. Τα υπόλοιπα έργα που έχουν πάρει το «πράσινο φως», όπως η γέφυρα του Σαμακώβ ή η αναβάθμιση της Δημοτικής Αγοράς εκκρεμεί ακόμη η υλοποίησή τους.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…