Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρεβίθια με λουκάνικα

Ρεβίθια με λουκάνικα

0
revithia
 
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 ματσάκι άνηθο
1 λουκάνικο χοιρινό
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 χούφτα τυρί τριμμένο κασέρι
1/2 κιλό ρεβίθια
3 ξερά κρεμμύδια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
 
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ με νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν και την επομένη τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε τα ρεβίθια, τα ντοματάκια, το λουκάνικο, τον πελτέ, τον άνηθο και αλατοπίπερο και νερό μέχρι να καλυφθούν τα ρεβίθια καλά. Βράζουμε τα ρεβίθια μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με το λάδι τους για 60 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λουκάνικο που έχουμε προηγουμένως ψήσει στο φούρνο. Στο τέλος πασπαλίζουμε με κασέρι και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
  • favokeftedes

    Φαβοκεφτέδες

    -500γρ. φάβα βρασμένη όπως στην κλασική συνταγή -2 κρεμμύδια τριμμένα -1 φλιτζάνι μαϊντανό…
  • Σαλάτα με φακές και κουσκουσάκι

    -250γρ. κουσκουσάκι -250γρ. φακές -3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα -1 καρότο τριμμένο στ…
  • Μαυρομάτικα φασόλια με μύδια

    -500 γρ. φρέσκα μύδια -200 γρ. γρ. μαυρομάτικα φασόλια -2 μέτριες πράσινες πιπεριές, ψιλοκ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, σε σάλτσα μανιταριών

-900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά -225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα -225 …