Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Βόλεϊ: Μείον ένας προπονητής στον «Ερμογένη»

Βόλεϊ: Μείον ένας προπονητής στον «Ερμογένη»

0
ermogenis andriki
 

Περιμένουν την… απόσπαση του Δ. Παρασκευόπουλου στον ξανθιώτικο σύλλογο

 

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις στα πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών

 
 
Συνήθως οι απουσίες παικτών είναι αυτές που δημιουργούν προβλήματα σε ομάδες, όμως στην περίπτωση του «Ερμογένη» Ξάνθης η απουσία ενός… προπονητή είναι αυτή που «πονοκεφαλιάζει» τους ιθύνοντες της ομάδας.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ο οποίος ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιρνε απόσπαση στην Ξάνθη (είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής) και εκτελούσε χρέη προπονητή στο ανδρικό τμήμα του «Ερμογένη», φέτος δεν μπόρεσε να αποσπαστεί και αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Κρήτη, όπου είναι η οργανική του θέση. Το Δ.Σ. του ξανθιώτικου συλλόγου ελπίζει ότι η αίτηση θεραπείας για την απόσπαση θα γίνει δεκτή, ώστε ο έμπειρος προπονητής να μπορέσει να επιστρέψει στην Ξάνθη και να αναλάβει την ομάδα, πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κι ενόψει της νέας σεζόν.
Η απρόσμενη απομάκρυνση του Δημήτρη Παρασκευόπουλου οδήγησε σε ορισμένες ανακατατάξεις στα αγωνιστικά τμήματα του ξανθιώτικου συλλόγου. Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος προπονητής της γυναικείας ομάδας Θανάσης Κρουστάλλης ανέλαβε την ανδρική, ενώ στην γυναικεία θα πάει ο Παναγιώτης Τσότρας. Προσωρινά πάντως, ο κ. Κρουστάλλης είναι αυτός που έχει αναλάβει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τις προπονήσεις και στα δύο τμήματα, καθώς ο Π. Τσότρας εκτίει την στρατιωτική του θητεία.
«Ευτυχώς ο Θανάσης Κρουστάλλης, με την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει, προλαβαίνει τις προπονήσεις και την προετοιμασία και για τα δύο τμήματα», αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος του «Ερμογένη», κ. Αριστοτέλης Τσότρας τονίζοντας:
Α.Τ.: «Το πρόβλημα που προέκυψε με τον προπονητή μας είναι πολύ μεγάλο, καθώς είχαμε κάνει διαφορετικά τον σχεδιασμό, σε μία σεζόν που ξεκινάμε με πολλές προσδοκίες και για τα δύο τμήματα. Ευτυχώς ο κ. Κρουστάλλης δείχνει μεγάλη αφοσίωση στο έργο του και προχωράει πολύ καλά το θέμα της προετοιμασίας και των προπονήσεων. Ελπίζουμε η κατάσταση να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε και θα περιμένουμε την οριστική απόφαση για τον κ. Παρασκευόπουλο, ενώ θα επιστρέψει και ο Παναγιώτης Τσότρας που θα βοηθήσει αναλαμβάνοντας τη γυναικεία ομάδα».
Όσον αφορά τους στόχους του «Ερμογένη» για τη φετινή σεζόν, ο κ. Αριστοτέλης Τσότρας αναφέρει:
Α.Τ.: «Ο στόχος των ανδρών παραμένει ο ίδιος, να πρωταγωνιστήσει και, αν μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα για την παραπάνω κατηγορία. Πάντως φέτος είναι πολύ βελτιωμένη και η γυναικεία ομάδα οπότε και εκεί ελπίζουμε να τερματίσουμε ψηλά, γιατί όχι ακόμη και στην 1η θέση. Εκτός των αγωνιστικών τμημάτων συνεχίζεται η δουλειά και στα τμήματα υποδομής (παιδικό, παμπαιδικό, μίνι ανδρικό, κορασίδων, παγκορασίδων, μίνι γυναίκες), όπου πολλοί νεαροί αθλητές και αθλήτριες μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ από έμπειρους προπονητές και γυμναστές».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …