-2 πατάτες σε κύβους
-1 μικρό κουνουπίδι σε μπουκέτα
-1 ντομάτα τριμμένη
-4 σκ. σκόρδο τριμμένο
-1 κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
-2 φύλλα δάφνης
-1 ξυλαράκι κανέλα
-1 κ.γ. κύμινο σε σπόρους
-1 κ.γ. κουρκουμά
-1 κρεμμύδι σε σκελίδες
-3 κ.γ. κάρι
-Ελαιόλαδο
-Αλάτι
Σε κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη δάφνη, την κανέλα και το κύμινο μέχρι να αρωματίσουν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον κουρκουμά και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ, σοτάρουμε λίγα δευτερόλεπτα και προσθέτουμε τη ντομάτα. Ανακατεύουμε καλά να πιει τα πολλά υγρά της και προσθέτουμε το κουνουπίδι και τις πατάτες. Ανακατεύουμε καλά να λαδωθούν, προσθέτουμε νερό να τα σκεπάζει κατά το ήμισυ και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15′ περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά όσο τα θέλουμε. Αν μετά τα 15′ έχουμε πολύ αραιή σάλτσα βράζω για λίγο με ανοιχτό καπάκι σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί.