1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης
200 γραμμάρια ελιές
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
30 γραμμάρια μαγιά
100 γραμμάρια λάδι
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας δυόσμος
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρος
1 κουταλιά της σούπας άνηθος
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε για λίγο στο τηγάνι ίσα ίσα να πάρει απαλό χρώμα χωρίς να το τσιγαρίσουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε χλιαρό νερό, αλάτι, μαγιά, λάδι, το τυρί γκούντα και τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε, προσθέτοντας το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας. Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και τα μυρωδικά συνεχίζοντας το ζύμωμα μέχρι να γίνει η ζύμη μας απαλή. Βάζουμε τη ζύμη σε μέτριο ταψί, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.