300 γρ. τυρί κρέμα light
60 γρ. μέλι
40 γρ. αλεύρι
3 αυγά
1 βανίλια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
5 – 6 φράουλες
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα στον πάτο ενός ταψιού διαμέτρου 20εκ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με αυγοδάρτη το τυρί κρέμα με το μέλι ώστε να διαλυθεί το μέλι όσο το δυνατόν καλύτερα, προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και το αλεύρι κοσκινίζοντάς το. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι. Κόβουμε τις φράουλες σε φέτες και τις ακουμπάμε απαλά στην επιφάνεια. Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 40-45’ περίπου. Όταν το βγάλουμε από το φούρνο θα είναι φουσκωμένο, αλλά στη συνέχεια θα «καθίσει». Αυτό είναι φυσιολογικό. Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3-4 ώρες και σερβίρουμε κρύο. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.