-125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-1/2 φλ. ελαιόλαδο
-1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
-1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
-1/2 φλ. φέτα τρίμματα
-2 κ. γ. αλάτι
-1 1/2 κ.γ. baking powder
-3 1/ 2 φλ. αλεύρι.
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Κοσκινίζουμε το baking powder και το αλεύρι. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνες. Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο στο μίξερ για 5′-6′ να αφρατέψει καλά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα τυριά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μισό αλεύρι και με κουτάλι ανακατεύουμε. Όταν αρχίσει να παίρνει μορφή ζύμης τη βάζουμε στον πάγκο και ζυμώνουμε προσθέτοντας αλεύρι έως ότου έχουμε μια εύπλαστη μαλακή ζύμη όπως του κουραμπιέ. Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο με χοντρό πλάστη σε πάχος 0,5 εκ. Κόβουμε μπακλαβαδωτά κομμάτια 2 εκ. Τα αραδιάζουμε στις λαμαρίνες. Ψήνουμε για 20 ‘ περίπου μέχρι να ροδίσουν.