250 γραμμάρια ζύμη σφολιάτας
Από 4 λεμόνια τον χυμό τους και το ξύσμα
4 αυγά
325 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη
225 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ
1 κατσαρόλα
1 αυγοδάρτη
1 βάζο
Ανοίξτε τη σφολιάτα σε τετράγωνο φύλλο, πάχους 3 χιλιοστών. Κόψτε τη σε λωρίδες, με φάρδος 2 εκ. και μήκος 30 εκ. Τυλίξτε τις λωρίδες σε μεταλλικά χωνάκια βρέχοντας λίγο τη ζύμη για να κολλήσει. Σε κάθε στροφή, προσέξτε να επανωτίζει η ζύμη στην προηγούμενη.. Αραδιάστε τα χωνάκια στη βουτυρωμένη λαμαρίνα του φούρνου. Αλείψτε την επάνω επιφάνειά τους με κρόκο αραιωμένο με λίγο νερό και ψήστε τα στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά. Όταν κρυώσουν ελαφρά, βγάλτε τα από τα μεταλλικά χωνάκια.
Στο πάγκο της κουζίνας βάζουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα αυγά καλά μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι τους. Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη, χυμό λεμόνι, ξύσμα λεμόνι, βούτυρο, κορν φλάουρ και ανακατεύετε καλά με τον αυγοδάρτη. Στη συνέχεια βάζετε τη κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και ζεσταίνετε ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και αποκτήσει μια πηχτή υφή. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την εστία και ανακατεύουμε για 1 λεπτό ακόμα. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει και μετά γεμίστε τα χωνάκια.