Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Η ανάσταση της Ελλάδος

Η ανάσταση της Ελλάδος

0
dimitrakis
Ήρθε και αυτό που «διακαώς» όλοι μας τόσο καιρό περιμέναμε. Ο επίσημος Γάμος των άσπονδων εχθρών οι οποίοι κατά τις τελευταίες δεκαετίες κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Ασφαλώς μετά την «αιφνίδια αποχώρηση» του επίδοξου κουμπάρου ο οποίος διαφώνησε φαινομενικά για την σωτηρία και διατήρηση ενός από τα εκατοντάδες καρκινώματα που λέγεται ΕΡΤ. Έτσι δυστυχώς πέρασε προς όλους μας από τους ιθύνοντες της ελληνικής πολιτικής και τα ΜΜΕ η εσφαλμένη αυτή άποψη και είδηση. Αν και η αποχώρηση του τρίτου, μετά από 12-μηνη συμμετοχή εις την εξουσία, οφείλεται μόνο εις το γεγονός, ότι γνωρίζει από πηγές που προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, ότι επίκειται η κατάρρευση της Ελλάδος.
Η αλήθεια είναι όπως το νερό της πηγής. Όσο πιο κοντά ευρίσκεται κανείς εις την πηγή, τόσο καθαρότερο είναι και το νερό αυτής. Διότι όσο περισσότερο απομακρύνεται κανείς από αυτήν τόσο περισσότερο αλλοιώνεται η ποιότητά του. Δυστυχώς εις την πολιτική ξεχάσαμε τελείως την ποιότητα της αλήθειας, η οποία συστηματικώς κρατούσε μακριά από αυτήν δέσμιο ένα ολόκληρο Λαό. Εις το τέλος όλης της διαδρομής η αλήθεια κατέστησε να είναι νεκρή. Το ψεύδος και η απάτη κατέστρεψε και την αλήθεια αλλά και έναν ολόκληρο Λαό.
Εις την οδυνηρή κατάσταση που ευρισκόμαστε αδυνατούμε τώρα να βρούμε τι είναι αυτό που μας κατέστρεψε, ποιος είναι αυτός που ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο, και τι πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς, αλλά και ως κοινωνία και Λαός, για να βγούμε από τον λαβύρινθο που μας οδηγήσανε.
Το μόνο πράγμα το οποίο μας απομένει να κάνουμε είναι να ξαναβρούμε από μόνοι μας τον εαυτόν μας. Που αυτό σημαίνει η επιστροφή προς την αλήθεια, η οποία είναι η μόνη σωτηρία. Όμως η αναζήτηση και αποδοχή αυτής δεν θα είναι εύκολη, αλλά ούτε και άπονη υπόθεση.
Ακούμε καθημερινά, και πάλιν σε έντονο βαθμό, διάφορα όχι για εμάς ελπιδοφόρα μηνύματα και συστάσεις, ότι η χώρα μας πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και το Ευρώ, να απελευθερωθεί από αυτό, να ξαναβρεί τον εαυτόν της και τις δικές της δυνάμεις, και μετά τελείως ανανεωμένη και δυνατή, να επιστρέψει. Δεν είναι νέες απόψεις, οι οποίες προέρχονται από το πουθενά, και ότι σκοπίμως θέλουνε να μας απογοητεύσουνε. Κυριαρχούνε ανέκαθεν από τότε που ξέσπασε η κρίση εις την Πατρίδα μας, η οποία επαναλαμβάνω και πάλιν, είναι μοναδική και ειδική περίπτωση, και ουδεμία σχέση έχει με την κρίση χρέους της Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, αλλά και μερικών άλλων χωρών. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και η πικρή αλήθεια, η οποία όμως δεν αρέσει και αποκρύπτεται συστηματικά και με πείσμα από όλους αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια μας.
Μήπως π.χ. δεν μας λέει τίποτε η κάθε τόσο επαναλαμβανόμενη σύσταση των ηγετών της Ευρωζώνης, της κ.Μέρκελ, του κ.Σόϊμπλε, του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑ, αλλά και άλλων διεθνών οικονομικών παραγόντων, ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει το Πρόγραμμα, για να εγκρίνονται κάθε τόσο οι «δόσεις»; Ενώ, ως ήδη σε όλους γνωστό, οι συνεχιζόμενες δόσεις είναι θανατηφόρες για τον Ελληνικό Λαό, διότι μάλιστα και βάσει Συμφωνίας των 3 Μνημονίων οδηγούνε κάθε τόσο, σε νέα ισοδύναμα μέτρα τα οποία κυριολεκτικώς καταστρέφουν την Ελλάδα. Δεν αντιλαμβάνεται το Πολιτικό Σύστημα της χώρας μας, αλλά και εμείς οι δύσμοιροι πολίτες αυτής, μετά από τόσα Μνημόνια, τόσες δόσεις και θυσίες, ότι η τακτική αυτή των προαναφερθέντων Ιθυνόντων και Ηγετών, και σκόπιμη είναι αλλά και μέρος ενός Ειδικού Σχεδίου, όσο αυτό και αν «κοστίζει»; Το οποίο, όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε εμάς, θα οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ολοκληρωτική κατάρρευση και ανατροπή ολόκληρου του πολιτικού σκηνικού της χώρας μας, το οποίο κατά τις τελευταίες 3 δεκαετίες κατέστρεψε κυριολεκτικά την Ελλάδα.
Μήπως δεν μας λέει και αυτό τίποτε; Ότι ενώ πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων, ανεξαρτήτως ενδεχόμενης παράτασης, μόνο μόλις 500.000 από τους 6.500.000 φορολογούμενους, κατέθεσαν τις δηλώσεις τους; Όχι μόνον, ως εικάζεται, λόγω δήθεν αδυναμίας των υπολοίπων να καταβάλουν τους βαρείς φόρους και συνεχή χαράτσια, αλλά κυρίως λόγω του ότι εις το υποσυνείδητο κάθε αδικούμενου Έλληνα πολίτη εμπεδώνεται τώρα η μοναδική ελπίδα, ότι με την κατάρρευση επίκειται η από καιρού αναμενόμενη σωτήρια ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνικού Λαού.
 
Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γεώργιος Εμ. Δηµητράκης
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…