-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 ξερά κρεμμύδια χοντροκομμένα
-100 ml λευκό, ξηρό κρασί
-2 φιλέτα στήθους κοτόπουλου σε μπουκιές
-500 γρ. γιαούρτι σακούλας
– 4 αυγά χτυπημένα καλά
-150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
-2 κουτ. γλυκού κάρι ή πάπρικα σε σκόνη
– 1 κουτ. σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι ή μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει πολύ καλά, προσθέτουμε το λάδι, τα κομμάτια του κοτόπουλου και το κρεμμύδι. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές, για περίπου 6 – 7 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να εξατμιστεί και να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κάρι ή την πάπρικα, ανακατεύουμε και αποσύρουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Προσθέτουμε στο μείγμα του κοτόπουλου τα αυγά, το γιαούρτι και το τυρί και το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε πολύ καλά, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μέτριο λαδωμένο πυρέξ και ψήνουμε για 25 λεπτά. Σερβίρουμε το σουφλέ αμέσως και συνοδεύουμε με μια μαρουλοσαλάτα.