Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

0
soufladakia-empros
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνειμόνο του
  • 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • 5 αυγά
  • 500 γρ. σκληρή φέτα
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

Χτυπάμε τη μαργα-ρίνη με τη ζάχαρηνα αφρατέψουν. Ρί-χνουμε ένα-ένα τααυγά και το αλεύρικαι τα χτυπάμε όλαμαζί. Προσθέτουμετο γιαούρτι και συ-νεχίζουμε ναανακατεύουμε,μέχρι να γίνειη ζύμη αφράτη.Αφού τρίψου-με τη φέτα, τηρίχνουμε στομίγμα μαζί μετο δυόσμο καιτα ανακατεύου-με με το κουτά-λι. Ρίχνουμε τομίγμα στη φόρ-μα ή σε ατομι-κές φορμίτσες.Γεμίζουμε τηφόρμα μέχριεπάνω, γιατίδεν πρόκειταινα φουσκώσειάλλο. Ψήνουμεστους 180 βαθ-μούς Κελσίου, περίπου μισή ώρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπιφτέκια σολομού

-500 gr. φιλέτο σολομού ψιλοκομμένο σαν κιμάς -2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα -1/2 χούφτα …