Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

0
soufladakia-empros
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνειμόνο του
  • 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • 5 αυγά
  • 500 γρ. σκληρή φέτα
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

Χτυπάμε τη μαργα-ρίνη με τη ζάχαρηνα αφρατέψουν. Ρί-χνουμε ένα-ένα τααυγά και το αλεύρικαι τα χτυπάμε όλαμαζί. Προσθέτουμετο γιαούρτι και συ-νεχίζουμε ναανακατεύουμε,μέχρι να γίνειη ζύμη αφράτη.Αφού τρίψου-με τη φέτα, τηρίχνουμε στομίγμα μαζί μετο δυόσμο καιτα ανακατεύου-με με το κουτά-λι. Ρίχνουμε τομίγμα στη φόρ-μα ή σε ατομι-κές φορμίτσες.Γεμίζουμε τηφόρμα μέχριεπάνω, γιατίδεν πρόκειταινα φουσκώσειάλλο. Ψήνουμεστους 180 βαθ-μούς Κελσίου, περίπου μισή ώρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…