Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Δυναμικό ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Δυναμικό ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

0

Εκδήλωση με διπλό χαρακτήρα πριν αρχίσουν οι αγώνες

Έκοψαν την πίτα του συλλόγου και παρουσιάστηκαν στο φίλαθλο κοινό    

Διπλό χαρακτήρα είχε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Βασίλισσα της Θράκης», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/02) σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Εκτός από το τυπικό μέρος και το έθιμο της κοπής της πίτας, η εκδήλωση ήταν και μία ευκαιρία για να γνωρίσει το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης τις γυναίκες ποδοσφαιρίστριες και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό – καλωσόρισμα από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας – Νομική Σύμβουλο της ομάδας Κατερίνα Σκουλαρίκη η οποία ευχαρίστησε όσους έχουν βοηθήσει αυτή την προσπάθεια ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Ν. Σπυριδόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Ξάνθης), Αρ. Πιαλόγλου (πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΕ Skoda Ξάνθη)για τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και αμφότεροι δήλωσαν τη στήριξη τους στην προσπάθεια του συλλόγου και των αθλητριών.
Ακολούθησε προβολή βίντεο και παρουσίαση των παικτριών ενώ η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση για τους προσκεκλημένους.
* Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η Ειρήνη Πολυζωίδου.
** Τεχνικός της «Βασίλισσας της Θράκης» είναι ο Ξανθιώτης προπονητής Απόστολος Κουτρουλός.
*** Αυτή ήταν η πρώτη ¨επίσημη¨ συνάντηση των μελών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς τους προηγούμενους μήνες είχαν συγκεντρωθεί οι αθλήτριες με παράγοντες του συλλόγου και ήδη έχουν αρχίσει οι προπονήσεις. Εξάλλου τα επόμενα βήματα για την ξανθιώτικη γυναικεία ομάδα είναι η επισημοποίηση (με καταστατικό) ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο η «Βασίλισσα της Ξάνθης» να πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.    

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…