Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Η Στέλλα Σπανού παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στο Ίδρυμα

Η Στέλλα Σπανού παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στο Ίδρυμα

0

ΤοΊδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσηςεγκαινιάζει κύκλο μαθημάτων μαγειρικής σε  συνεργασίαμε την βραβευμένημε το BEST IN THE  WORLDAWARDCOOKBOOK  GOURMANDCHEF,  Στέλλα Σπανού.
Σκοπόςτων μαθημάτων είναι η γνωριμία μετην ιδιαίτερη  παραδοσιακήκουζίνα τηςΜακεδονίας και της Θράκης δίνοντας έμφαση στην χρήση των τοπικώνπροϊόντων πουπαράγονται σε αυτή την περιοχή, με κύριο στόχο την προβολή και ανάδειξητωντοπικών γεύσεων, σε μια εποχή που χάνουμε την παραδοσιακή μας γεύση καικληρονομία εξαφανίζοντας την γευστική μας κουλτούρα.
Ηchef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχηςαρχιμαγείρων Ελλάδος – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφοςγαστρονομίας. Επιμελείται μενού σε Ελλάδα και εξωτερικό διοργανώνειγαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστέςτηλεοπτικέςεκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή τηςπαραδοσιακήςκουζίνας. Σαν συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «ΈρωταςΓεύσεων»,«Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».  Υπό έκδοση βρίσκονται  τα βιβλία της «Θράκη –Αιγαίο – Κύπρος» και«Χαλκιδικής μαγειρέματα».
Πληροφορίεςεγγραφές στα τηλέφωνα τηςγραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…