Σκοπόςτων μαθημάτων είναι η γνωριμία μετην ιδιαίτερη παραδοσιακήκουζίνα τηςΜακεδονίας και της Θράκης δίνοντας έμφαση στην χρήση των τοπικώνπροϊόντων πουπαράγονται σε αυτή την περιοχή, με κύριο στόχο την προβολή και ανάδειξητωντοπικών γεύσεων, σε μια εποχή που χάνουμε την παραδοσιακή μας γεύση καικληρονομία εξαφανίζοντας την γευστική μας κουλτούρα.
Ηchef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχηςαρχιμαγείρων Ελλάδος – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφοςγαστρονομίας. Επιμελείται μενού σε Ελλάδα και εξωτερικό διοργανώνειγαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστέςτηλεοπτικέςεκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή τηςπαραδοσιακήςκουζίνας. Σαν συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «ΈρωταςΓεύσεων»,«Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις». Υπό έκδοση βρίσκονται τα βιβλία της «Θράκη –Αιγαίο – Κύπρος» και«Χαλκιδικής μαγειρέματα».
Πληροφορίεςεγγραφές στα τηλέφωνα τηςγραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.