Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Απίστευτη ιστορία με τραγική κατάληξη στη Συδινή

Απίστευτη ιστορία με τραγική κατάληξη στη Συδινή

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Σε μια πραγματικά δραματική ημέρα για την Ξάνθη, με την άτυχηγυναίκα που χτυπήθηκε από τη σύγκρουση λεωφορείου με τρένο και τηνάγριαδολοφονία μίας άλλης γυναίκας σε διαμέρισμα του κέντρου της πόλης, μίααπίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην αγροτική περιοχή της Συδινής που σανκατάληξη είχε το σοβαρό τραυματισμό ενός 40χρονου άνδρα, ο οποίοςτραυματίστηκεαπό τρακτέρ στην προσπάθειά του να τραβήξει από μέσα το νεκρό οδηγό του!
Συγκεκριμένα, το θάνατο πάνω στο τιμόνι βρήκε ξαφνικά ένας 66χρονοςπου οδηγούσε τρακτέρ. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθείακόμη, αλλάως πιθανότερη αιτία φαίνεται η ανακοπή καρδιάς.
Το νεκρό οδηγό προσπάθησε να ανασύρει από το γεωργικό ανελκυστήρα ο40χρονος, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό και ενημέρωσε τιςαρμόδιες αρχές.Στην προσπάθειά του, όμως, να κατεβάσει το νεκρό, έθεσε σε λειτουργίατονκινητήρα του οχήματος, ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία με αποτέλεσμαναπαρασυρθεί από τους τροχούς του τρακτέρ και κατά την πτώση του ναυποστείκρανιοεγκεφαλική κάκωση και να τραυματιστεί στα πόδια.
Όπως περιγράφει ο κ. Μαστροστέργιος, διοικητής του αστυνομικούτμήματος Γενισέας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, «ο 40χρονος είχεαντιληφθεί ότι ο οδηγός ήταν νεκρός καθότι ήταν ήδη μελανιασμένος, πήγεδεξιάκαι αριστερά του οχήματος και προσπάθησε να τον τραβήξει χωρίς ναανέβει καιχωρίς να σβήσει τη μηχανή κι έτσι τραβώντας τον, ο 66χρονος με το πόδιτουέβαλε καρφωτή την ταχύτητα και τον πήρε από κάτω». Μάρτυρας τουτραγικούατυχήματος ήταν ο πατέρας του 40χρονου, καθώς και άλλοι κάτοικοι τηςπεριοχής.
Ο θανών και ο τραυματίας διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθηςγια διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής και παροχή ιατρικής καινοσηλευτικήςφροντίδας αντίστοιχα. Ωστόσο, όταν διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα του40χρονουήταν βαριά και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στονοσοκομείο τηςΚαβάλας, όπου και νοσηλεύεται έχοντας ξεπεράσει το κίνδυνο για τη ζωήτου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιτέλους χιόνια!

Το έστρωσε για τα καλά στα ορεινά του νομού μας, όπου οι χιονοπτώσεις ήταν έντονες το πρωί…