Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Βρήκε τον μπελά του από τη… γυναικεία ποσόστωση

Βρήκε τον μπελά του από τη… γυναικεία ποσόστωση

0

Συνέβη κι’ αυτό! Με Υπεύθυνη Δήλωσή της πρωτοκολλημένη στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, η κα Βασιλειάδη Ναρινέ, υποψήφια στο Τοπικό συμβούλιο Αβάτου – σύμφωνα με τον επίσημα κατατιθέμενο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Τοπείρου κ. Γιώργου Παυλακάκη – δηλώνει ότι ουδέποτε έβαλε την υπογραφή της και έδωσε τη συναίνεσή της στην  υποψηφιότητά της, εγείροντας θέμα πλαστογράφησης από τον κ. Παυλακάκη και αυθαίρετης ανακοίνωσης του ονόματός της ως υποψήφιας. Την υπόθεση έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος της Ξάνθης και θα ακολουθήσει την νόμιμη δικαστική οδό. Ο κ. Παυλακάκης στον οποίο απευθύνθηκε το «Ε» αρνήθηκε ότι τίθεται θέμα μη νομιμότητας, ενώ απέδωσε το συμβάν στον…πανικό του αντίπαλου συνδυασμού.

Παυλακάκης: «Όλα είναι νόμιμα. Ο αντίπαλος συνδυασμός πανικόβλητος αναζητά σωσίβιο».Η δήλωσή του είναι περισσότερο αποσαφηνιστική.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ

«Με μεθοδευμένες φήμες, κινήσεις και με μέσα παράνομα επιχειρείται να δημιουργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και αμφισβήτησης στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου εν’ όψει των εκλογών. Όμως πρέπει να γνωρίζουν όλοι, όσοι εμπλέκονται στα παραπάνω με οποιοδήποτε τρόπο, ότι τέτοιες μέθοδοι και τακτικές δεν πρόκειται να περάσουν και θα παταχθούν. Ο νόμος θα λειτουργήσει προς κάθε κατεύθυνση».  

Σημειώνεται  – σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» – ότι ο κ. Παυλακάκης κατέθεσε στο …παρά πέντε πριν λήξει η προθεσμία, συνδυασμό, η υπεύθυνη δήλωση πρωτοκολλήθηκε στο Πρωτοδικείο στις 12.20, ενώ μόλις αυτό έγινε γνωστό, ο υποψήφιος με τον συνδυασμό Παυλακάκη κ. Μίχογλου και άλλα 8 – 10 άτομα δημιούργησαν επεισόδια.

Ως λογικός συνειρμός συνάγεται ότι είχε προηγηθεί μια διελκυστίνδα γύρω από την κα Βασιλειάδη η οποία ναι μεν είχε δώσει τα στοιχεία της αρχικά αλλά τελικά αρνήθηκε να υπογράψει αφήνοντας …ξεκρέμαστο τον κ. Παυλακάκη. Αυτό μπορεί να δικαιολογήσει ότι το όλο συμβάν προήλθε από…πανικό από τον ίδιο συνδυασμό προκειμένου να τηρήσει την ποσόστωση.

Αναμένεται ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη για πλαστογραφία ενώ επίσης θα ληφθεί υπ’ όψιν το έλλειμμα στην ποσόστωση του συνδυασμού Παυλακάκη και θα επαφίεται στην απόφαση του δικαστηρίου τι μέλλει γενέσθαι.

Συμπερασματικά αυτό που αναδεικνύεται είναι ότι η …γυναικεία ποσόστωση αποτελεί …ανδρικό μπελά, ενώ – σύμφωνα με την Υπεύθυνη Δήλωση της κας Βασιλειάδη – η καταφυγή σε τέτοιου είδους «τεχνάσματα» αποτελεί υποβιβασμό γενικότερα του πολιτικού ήθους και ύφους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δοκιμή 2!

πλήρες …