Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Οι επισκέψεις Πούλιου συνεχίζονται

Οι επισκέψεις Πούλιου συνεχίζονται

0

Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης κ. Χρ. Πούλιου δεν σταμάτησαν ούτε από τη χθεσινή βροχή. Έτσι, λοιπόν, ο κ. Πούλιος συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, πραγματοποίησε χθες το πρωί, περιοδεία στην Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ), στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης και το Πρωτοδικείο, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ).

Στην ΤΕΔΚ, ο κ. Πούλιος ενημερώθηκε από τα στελέχη που εργάζονται εκεί για όλα τα προγράμματα και τις δράσεις καθώς και τις προϋποθέσεις επιτάχυνσης και επιμήκυνσης του έργου που σήμερα επιτελείται.

Αργότερα ο κ. Πούλιος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τον συνόδευαν επισκέφθηκαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, όπου είχε πολύ φιλική συνομιλία με τους Δικηγόρους του Πρωτοδικείου Ξάνθης, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Εθιμοτυπική συνάντηση έγινε και με τον Πρόεδρο Πρωτοδικών.

Αμέσως μετά η περιοδεία συνεχίστηκε στο Ι.Κ.Α. Ξάνθης. Ο Διευθυντής κ. Τουρτούρας ξενάγησε τον κ. Πούλιο και τους υποψηφίους συμβούλους σε όλο το κτίριο, πραγματοποίησε ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Ξάνθη. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο.

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Πούλιος και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της περιοδείας με επίσκεψη στον Ο.Α.Ε.Δ., όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων και εκπαίδευσης – κατάρτισης του Οργανισμού.

Σε δήλωσή του ο κ. Πούλιος σημειώνει:

«Συνεχίσαμε σήμερα τις επισκέψεις μας στους θεσμικούς φορείς, πηγαίνοντας στην ΤΕΔΚ, τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ. Στην ΤΕΔΚ ομολογουμένως αντικρίσαμε ένα άριστα καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό. Ενημερωθήκαμε για όλα τα project και συμφωνήσαμε στην αμέριστη στήριξη τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην επιμήκυνση του έργου που επιτελείται σήμερα. Στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης ήταν ο επόμενος σταθμός μας, όπου εκεί μας περίμενε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Ξ. κ. Γούναρης και μας υποδέχθηκαν σχεδόν όλοι οι δικηγόροι του νομού Ξάνθης. Η συζήτηση είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το ΙΚΑ Ξάνθης, όπου εκεί πραγματικά υπήρξε ένας ουσιαστικός διάλογος με τον κύριο Τουρτούρα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία του, διαπιστώσαμε και εμείς τις βασικές ελλείψεις σε προσωπικό και κτιριακές υποδομές και δεσμευθήκαμε, ότι εκτός όλων όσων αναφέρουμε στο πρόγραμμά μας, για την υγειονομική αναβάθμιση της πόλης, να στηρίξουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την προσπάθεια και το τεράστιο έργο του ΙΚΑ Ξάνθης και των διοικητικών και υγειονομικών υπαλλήλων και ιατρών. Για εμάς, τους «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ», δυνατή κοινωνία, είναι αυτή που έχει σωστές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, πολύ περισσότερο σε αυτόν της υγείας.

Τέλος επισκεφθήκαμε και τον ΟΑΕΔ Ξάνθης, όπου εκεί, διαφάνηκε για άλλη μία φορά το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και της αποκατάστασης των νέων μας.

Εμείς, έχουμε πρόγραμμα για την άμβληση του προβλήματος και ουσιαστικές προτάσεις για συνεργασία όλων των φορέων, γιατί η ανεργία είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο της κεντρικής εξουσίας.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα επακόλουθα της βιοαιθανόλης για την ΕΒΖ

«Διέβη τον Ρουβίκωνα» η ΕΒΖ με την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας για μετατροπή τω…