Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά» δηλώνει ο Γ. Γκιρτζίκης

«Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά» δηλώνει ο Γ. Γκιρτζίκης

0

Αναταραχή έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του Δήμου Τοπείρου, μετά την δήλωση-καταγγελία του Συνδυασμού «Ενωτικό Δημιουργικό Όραμα» του κ. Γ.Παυλακάκη.

Ο τελευταίος καταγγέλλει το νυν Νομαρχιακό Σύμβουλο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξάνθης, κ Γ.Γκιρτζίκη ότι ενεργεί εναντίον του, ενθαρρύνοντας δημότες του Τόπειρου να στηρίξουν τον αντίπαλο συνδυασμό του κ. Σ.Χατζηευαγγέλου.

Ο κ. Γκιρτζίκης, ωστόσο, κάνει λόγο για μεθοδεύσεις εναντίον του, ενώ παράλληλα τονίζει ότι για τον ίδιο δεν υφίσταται κανένα θέμα και προτιμά να ασχολείται με την δική του υποψηφιότητα στον Δήμο Ξάνθης.

Το κείμενο της δήλωσης-καταγγελίας:

«Καταγγέλλω τον Νομαρχιακό Σύμβουλο και ήδη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Ξάνθης, Γιώργο Γκιρτζίκη, γιατί χωρίς καμία αρμοδιότητα και χωρίς κανένα λογικό, φανερό και θεμιτό ενδιαφέρον για τις εκλογές στον Δήμο Τοπείρου, παρενέβη-προσέγγισε δημότες της περιοχής και πρόσωπα που στηρίζουν τον συνδυασμό μας «ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» και που ενδιαφέρθηκαν να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό μας για να τους αποτρέψει να είναι μαζί μας και τους ενθάρρυνε να στηρίξουν τον αντίπαλο συνδυασμό του κ. Χατζηευαγγέλου λειτουργώντας ως κομματάρχης.

Καταδικάζουμε την συμπεριφορά αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη ως αντιδημοκρατική και κοτσαμπάσικη. Του διαμηνύουμε ότι πρέπει να πάψει να δρα κατ’ αυτόν τον τρόπο, αγνοώντας τις βασικές αρχές της πολιτικής ηθικής, αλλά και της κομματικής δεοντολογίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της οποίας είναι μέλος και στην οποία ανήκει η ευθύνη, υποχρέωση και αρμοδιότητα να ελέγξει την συμπεριφορά του.

Εάν ο κ. Γκιρτζίκης θέλει να στηρίξει τον αντίπαλο συνδυασμό, ας βγει να το πει δημοσίως, όχι όμως να ενεργεί πονηρά και διαπλεκόμενος.

Δεν θα αφήσουμε ούτε αυτόν ούτε οποιονδήποτε άλλον να μας πολεμήσει και να παίζει παιχνίδια σε βάρος μας και σε βάρος των δημοτών μας. Εκτός αν εγκρίνει ή δέχεται να παιχθούν τέτοια παιχνίδια σε βάρος του δημοτικού συνδυασμού στον οποίο είναι υποψήφιος, οπότε όμως σίγουρα ο Δήμαρχος θα τον αποπέμψει.

Σ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ»

«Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά»

Έκπληκτος στο άκουσμα της καταγγελίας δήλωσε ο κ. Γκιρτζίκης, τονίζοντας ότι δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά από τον Γ.Παυλακάκη, ο οποίος θα έπρεπε να διασταυρώσει τις πληροφορίες του και να επικοινωνήσει με τον ίδιο:

«Τέτοια συμπεριφορά δεν την περίμενα. Ήμουν από τους φίλους του Γιώργου Παυλακάκη, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις στην προηγούμενή του υποψηφιότητα και δεν ήμουν ένας απλός ψηφοφόρος.

Θεωρώ ότι ο Γ.Παυλακάκης θα έπρεπε να διασταυρώσει τις πληροφορίες του πριν προβεί στην καταγγελία και να επικοινωνήσει μαζί μου.Σε περίοδο εκλογών όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται. Είναι μια μεθόδευση εναντίον μου από αυτούς που θέλουν να με πλήξουν εκλογικά και γνωρίζω ποιοι είναι.

Συν τοις άλλοις πιστεύω ότι ο κ. Παυλακάκης θα έπρεπε να ασχολείται όχι με καταγγελίες αλλά με το τι γίνεται στον Δήμο, καθώς η μισή Νέα Δημοκρατία του Δήμου Τοπείρου έχει πάει με τον Συνδυασμό του κ. Χατζηευαγγέλου.

Η υποψηφιότητά μου είναι το μόνο που με απασχολεί

Κλείνοντας ο κ. Γκιρτζίκης επεσήμανε ότι το θέμα για τον ίδιο δεν υφίσταται καν, αφού το μόνο που τον απασχολεί και το μόνο για το οποίο έχει χρόνο είναι η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ξάνθης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Συνδημότισσες  και συνδημότες, Νιώθω την ανάγκη  30 ημέρες πριν  από τις εκ…