Περιοδεία Πούλιου στο Εύμοιρο

0

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Ευμοίρου, είχε ως επόμενο σταθμό ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Χρίστος Πούλιος, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για παρουσίαση των τοπικών συμβουλίων στις έδρες τους.

Την Κυριακή το απόγευμα, μέσα σε μία ατμόσφαιρα πανηγυρική, ο κ. Πούλιος μίλησε για τον μαρασμό των νέων Δημοτικών Διαμερισμάτων που εντάχθηκαν στο Δήμο Ξάνθης με το σχέδιο της αυτοδιοίκησης.

Χαρακτήρισε τη σημερινή και απερχόμενη δημοτική αρχή ως «ανεπαρκής» και σημείωσε «ότι δεν είναι δυνατόν λίγους μήνες πριν τις εκλογές, να αρχίζουν έργα βιτρίνας για να καλύψουν το κενό 8 χρόνων. «..Έτσι δεν γίνεται ισόρροπη ανάπτυξη, έτσι δεν επιτυγχάνουμε την ενδοδημοτική σύγκλιση…» κατέληξε ο κ. Πούλιος.

Ανεβάζοντας τους τόνους της ομιλίας του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε την πικρία του για την νοοτροπία των σημερινών δημοτικών αρχόντων λέγοντας ότι «επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, τάζοντας πράγματα που ξέρουν ότι δεν πρέπει να τηρήσουν, αλλά και μιλώντας ανοιχτά ότι θα σταθούν εμπόδιο σε ζητήματα που τους αφορούν. Παράδειγμα αυτού που λέω είναι προχθές, όταν ένας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού μας οργάνωσε ένα μάζεμα των εμπόρων του παζαριού, σε χώρο εκεί στο παζάρι, δημοτικοί  σύμβουλοι και παρατρεχάμενοί τους καθόταν έξω από το καφενείο που θα γινόταν η συγκέντρωση για να φοβηθούν οι έμποροι και να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας… Αυτή είναι η δημοκρατία και η πολιτική του κ. Στυλιανίδη; Μας φοβούνται; Ναι. Νιώθουν την ανάσα μας πολύ κοντά. Ξέρουν ότι ο λαός της Ξάνθης θα πει ΝΑΙ στην ΑΛΛΑΓΗ και η σημερινή αρχή θα είναι παρελθόν!»

Επίσης ο κ. Πούλιος ζήτησε από τον κόσμο «να απελευθερωθεί και να μην νιώθει υπόλογος για τις επιλογές του, γιατί δεν μπορεί από τις πολιτικές πεποιθήσεις και επιλογές να κρίνονται οι δουλειές και οι υπηρεσίες προς τον πολίτη, που είναι υποχρέωση και όχι ρουσφέτι!!! Στην κάλπη είστε εσείς, η συνείδησή σας. Κανείς δεν μπορεί να σας υποδείξει τι θα ψηφίσετε…»

Τέλος ο κ. Πούλιος ανακοίνωσε το τοπικό συμβούλιο του Ευμοίρου, που εκπροσωπεί και τους οικισμούς Πετροχωρίου, Λεύκης, Λαμπρινού, Μορσίνης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα βορρά – νότου για το βαμβάκι

Oι αλλαγές που φέρνει η νέα KAΠ ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων στους βαμβακοπαραγωγούς, ιδι…