Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Νέο κατάστημα αφιερωμένο στην ψυχαγωγία στο σπίτι

Νέο κατάστημα αφιερωμένο στην ψυχαγωγία στο σπίτι

0

Ένα νέο κατάστημα εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006 στην πόλη μας. Πρόκειται για την ‘GAMELAND’ στην οδό 40 Εκκλησιών 3α που αποτελεί υποκατάστημα της γνωστής εταιρίας ‘INFONORTH’ που δραστηριοποιείται στη Ξάνθη εδώ και 20 χρόνια στο χώρο της μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης. . Παρόντες στα εγκαίνια πολλοί και γνωστοί ξανθιώτες, φίλοι και πελάτες των ιδιοκτητών κ. Δήμητρας Παπαγεωργίου και κ. Γιάννη Παντούδη.

Όπως μας αναφέρει η κ. Παπαγεωργίου: «προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ξανθιώτες εδώ και 20 χρόνια στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων και όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει η ‘INFONORTH’ με υπευθυνότητα και συνέπεια και θέλαμε να δώσουμε κάτι καινούργιο που όμως να είναι ξεχωριστό. Έτσι ‘στήσαμε’ την ‘GAMELAND’ όπου υπάρχουν όλες οι τελευταίες προτάσεις αυτού που λέμε ‘ψυχαγωγία στο σπίτι’. Το καινούργιο κατάστημα αποτελεί υποκατάστημα της  ‘INFONORTH’ και διαθέτει παιχνίδια για υπολογιστές, για πλαιϊστέϊσιον, γκάζετ, μνήμες, τιμόνια, γκάζια κτλ.».

Στον χαριτωμένο άνετο και φωτεινό χώρο σ’ ένα απ’ τα κεντρικότερα σημεία της Ξάνθης, όλοι οι φίλοι της ηλεκτρονικής διασκέδασης στο σπίτι, όλων των ηλικιών, μπορούν να βρουν ό,τι χρειαστούν για περιφερειακό εξοπλισμό του υπολογιστή, του xbox, του playstation αλλά και όλα τα καινούργια παιχνίδια σε αυθεντικές κόπιες και καλές τιμές.

Συνεχίζοντας την πορεία τους οι ιδιοκτήτες με τη γνωστή συνέπεια που τους έχει καθιερώσει στη Ξάνθη, περιμένουν να προσφέρουν και στον νέο τομέα που δραστηριοποιήθηκαν. Εμείς τους ευχόμαστε Καλές Δουλειές!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χαράζει «Κοινή Πορεία» για το Δήμο Σταυρούπολης

«Κοινή Πορεία»… για το Δήμο της Σταυρούπολης,  χάραξε ο συνδυασμός με επικεφαλής τον …