Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Επιστολή της Ε.Στάντσιου, υποψήφιας Νομαρχιακής Συμβούλου με τον Συνδυασμό «Αναγέννηση» του Γ.Παυλίδη

Επιστολή της Ε.Στάντσιου, υποψήφιας Νομαρχιακής Συμβούλου με τον Συνδυασμό «Αναγέννηση» του Γ.Παυλίδη

0

Αγαπητοί συμπολίτες,

Υπηρετώ τον τόπο αυτό, τριάντα χρόνια με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, από τη θέση της υπευθύνου των Ανωνύμων Εταιρειών του Νομού, στην Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού της Νομαρχίας Ξάνθης.

Εκτός από την δουλειά μου, η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο εκφράζεται με την συμμετοχή μου σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς.

Διετέλεσα Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Νομαρχίας Ξάνθης, είδα από κοντά και κατέγραψα τα προβλήματα της γυναίκας ως εργαζόμενης, συζύγου και μητέρας και αγωνίζομαι για την αναβάθμισή της και την προώθησή της σε όλους τους ρόλους της, για μια κοινωνία ίσων πολιτών, ανδρών και γυναικών.

Από χρόνια μέλος του Συλλόγου Αιμοδοτών, του Ερυθρού Σταυρού, της Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Φυσιολατρικού Συλλόγου Λειβαδιωτών, προσπαθώ να στηρίξω κάθε προσπάθεια χρήσιμη και επωφελή για τους συνανθρώπους μου.

Είμαι Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης, ενός πολιτιστικού πυρήνα που διδάσκει και υπηρετεί την παράδοση. Η ενασχόληση με τα πολιτιστικά και ειδικά με το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης αποτελεί για μένα συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης. Με μητέρα, την Πόπη Στάντσιου, ιδρυτικό μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης από το 1975 και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και τον θάνατό της, δεν μπορούσα παρά να μυηθώ σ’ αυτή την τελετουργία που λέγεται παραδοσιακός χορός και τραγούδι, που λέγεται αγάπη για τον πολιτισμό και ταπεινή διακονία του.

Με την στήριξή σας, για πρώτη φορά, στις εκλογές του 2002 εκλέγομαι Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Συμμετέχω από τότε στον Δεύτερο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Σύμβουλος και Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης και Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομού Ξάνθης.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι δίπλα στο Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γιώργο Παυλίδη, συστηματικά και εντατικά, μαζί και με άλλους συνεργάτες, για την προβολή και ανάδειξη του Νομού μας σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Μέσα από πολλές και διάφορες δράσεις (εκθέσεις, τηλεοπτική προβολή, έντυπα, DVD, φιλοξενίες δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων, καθηγητών, προβολή σε λεωφορεία, καταχωρήσεις σε έντυπα, τοποθέτηση πινακίδων,  ίδρυση  Κέντρου τουριστικής ενημέρωσης, διοργανώσεις γιορτών, ημερίδες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης) κατορθώσαμε να γίνουν γνωστές οι πλούσιες φυσικές ομορφιές του Νομού μας, η ιστορία και η παράδοσή του, η ζεστή Ξανθιώτικη φιλοξενία. Βραβευθήκαμε επανειλημμένα σε Διεθνείς εκθέσεις.

Η Ξάνθη αποτελεί πλέον τουριστικό προορισμό, οι διανυκτερεύσεις και η επισκεψιμότητα έχουν αλματώδη αύξηση. Σημαντικότατα έσοδα προσέφερε η αύξηση του τουρισμού στον τόπο μας και νέες θέσεις εργασίας.

Σήμερα αναλογιζόμενη τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και υποχρεώσεων μου θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας, μέσα από την Δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση, χρησιμοποιώντας την πολύτιμη μέχρι τώρα εμπειρία, με συνέπεια, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα. Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, για μια Νομαρχία αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ποιότητας ζωής και προόδου όλων των κατοίκων του Νομού μας.

 

Με εκτίμηση

Η υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γιώργου Παυλίδη ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΗ  ΕΥΤΕΡΠΗ (ΠΕΠΗ) Τηλ : (25410) 21133, 21443 ΚΙΝ : 6974 586742

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ευαίσθητη χορδή» η παλιά πόλη

Μπορεί τα θέματα ημερησίας διάταξης του προτελευταίου δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 18…