Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό Oreo

Παγωτό Oreo

0
pagoto_oreo-empros
  • 410 γρ. γάλα συμπυκνωμένο 
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 
  • 250 φυτική σαντιγί
  • 200 γρ. μπισκότα oreo  

Βάζουμε το γάλα τη κατάψυξη για 90 λεπτά. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί με τη βανίλια στο μπλέντερ για 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη και τη βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε σε άλλο μπολ το ζαχαρούχο γάλα για 8-10 λεπτά μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή και το βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε το γάλα από τη κατάψυξη για 5- 8 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Χτυπάμε πάλι τη σαντιγί και σταδιακά ενώ χτυπάμε προσθέτουμε το χτυπημένο ζαχαρούχο γάλα. Τέλος προσθέτουμε το χτυπημένο γάλα και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά. Το παγωτό θα πρέπει να έχει την όψη κρέμας. Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε.
Χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό. Βάζουμε το παγωτό σε μεταλλικό σκεύος και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 7-8 ώρες μέχρι να παγώσει. Το σκεύος θα πρέπει να είναι μεταλλικό για να παγώσει άμεσα το παγωτό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Cheesecake Ντουμπάι

    Για τη βάση -250 γρ. κανταΐφι ψιλοκομμένο -85γρ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο -90γρ. πραλίνα ή…
  • revithokeftedes-giaourti

    Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

    250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …
  • Φραουλόπιτα αφράτη

    -250γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη) καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου -150γρ. αλεύρι που φ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Cheesecake Ντουμπάι

Για τη βάση -250 γρ. κανταΐφι ψιλοκομμένο -85γρ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο -90γρ. πραλίνα ή…