Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κληρώθηκαν τα μέλη του ΕΒΕ για τις 100 ιστοσελίδες

Κληρώθηκαν τα μέλη του ΕΒΕ για τις 100 ιστοσελίδες

0
eve_ktirio-empros

Αναλογικά με τα μέλη κάθε τμήματος καθορίστηκε ο αριθμός των δικαιούχων

Ε. Κίτσου: «ελπίζω οι επιχειρηματίες να αντιληφθούν τα οφέλη από αυτή την παροχή του Επιμελητηρίου και να υπάρξει ανταπόκριση»
 
Όπως όρισε στην τελευταία συνεδρίασή του το ΔΣ του Επιμελητηρίου Ξάνθης, σε κλήρωση μεταξύ των 6.500 μελών του προχώρησε το ΕΒΕ τη Δευτέρα το απόγευμα, προκειμένου να καθοριστούν οι 100 επιχειρήσεις που θα επωφεληθούν από το πρόγραμμα «Ψηφιακό Επιμελητήριο» με δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας.
Τα μέλη των οποίων οι σελίδες θα δημιουργηθούν, θα έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης της ιστοσελίδας που θα κατασκευαστεί γι’ αυτούς, ενώ θα έχουν και την ευθύνη της διαχείρισης.
Στην κλήρωση ελήφθη υπόψη ο αριθμός των μελών ανά τμήμα κι έτσι κληρώθηκαν: 36 επιχειρήσεις από το Εμπορικό τμήμα, 33 από το Μεταποιητικό και 31 από το τμήμα Υπηρεσιών. Επιπλέον, κληρώθηκαν και 100 επιλαχούσες επιχειρήσεις από κάθε τμήμα, με σκοπό να υπάρχει άμεση αναπλήρωση σε περίπτωση που κάποιοι διαθέτουν ήδη ιστοσελίδα ή δεν επιθυμούν την κατασκευή της για άλλο λόγο.

Ενημέρωση και ανταπόκριση
Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης, οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου ξεκίνησαν την προσπάθεια να ενημερώσουν όλα τα μέλη που κληρώθηκαν, με σκοπό να εντοπιστεί, με δεδομένη και την αυξημένη πίεση του χρόνου, ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται, ώστε άμεσα να ξεκινήσει η υλοποίηση. Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και της προσκόμισης του σχετικού ενημερωτικού υλικού της επιχείρησης για να ξεκινήσει η κατασκευή λήγει την Παρασκευή και από εκεί και έπειτα, εφόσον μείνουν κενές θέσεις, θα προτιμηθούν οι επιλαχόντες με τη σειρά που κληρώθηκαν. Όσοι κληρώθηκαν, αλλά δεν επιθυμούν την παροχή θα πρέπει να το δηλώσουν ρητά με υπεύθυνη δήλωσή τους.
Πάντως, σημαντικά προβλήματα συναντούν οι υπηρεσίες του ΕΒΕ, καθώς δεν είναι δυνατό να εντοπιστούν όλες οι επιχειρήσεις που κληρώθηκαν, αφού κάποιοι δεν έχουν δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας στο Επιμελητήριο. Από την πλευρά του φορέα γίνεται σαφές ότι γίνεται κάθε προσπάθεια να ενημερωθούν, αλλά αν αυτό δεν καταστεί δυνατό η διαδικασία θα προχωρήσει.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, βάσει της ομόφωνης απόφασης που ελήφθη από το ΔΣ, εξαιρέθηκαν της κλήρωσης τα 21 μέλη του, ενώ προϋπόθεση για την αξιοποίηση της παροχής από κάθε μέλος αποτελεί η οικονομική του τακτοποίηση για το 2012, ώστε το Επιμελητήριο να ωφελήσει τα ενεργά μέλη του και όσα είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον φορέα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις, εκδηλώνεται ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις που κληρώθηκαν, αλλά μένει να αποδειχθεί και στην πράξη η συνεργασία τους γι’ αυτή τη διαδικασία. «Ελπίζω τα μέλη μας να αντιληφθούν την τεράστια αυτή παροχή του ΕΒΕ. Ήδη κάποιοι εισέπραξαν την είδηση της επιλογής τους με μεγάλη χαρά», σημειώνει η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων Ελένη Κίτσου.

Ετοιμάζεται και η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης
Η κ. Κίστου έχει αναλάβει επίσης και την εποπτεία της κατασκευής της ιστοσελίδας του ΕΒΕ στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος. Η ίδια, βάσει των εργασιών που έχουν γίνει ως τώρα, αναφέρεται σε ένα πλήρη και καλαίσθητο επιχειρηματικό χώρο, ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος με όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν ιστοσελίδα. Θα περιέχει επίσης πληροφορίες για τη λειτουργία του ΕΒΕ, τις παροχές του, τις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά, ενώ θα διαθέτει forum για συζητήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών, καθώς και εκδόσεις βιβλίων οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου. «Δημιουργούμε μία ιστοσελίδα με πρωτοποριακή μορφή για τα ελληνικά δεδομένα. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε σε όλα τα επίπεδα κάθε ευκαιρία και κάθε προοπτική που μπορεί να παρουσιαστεί», αναφέρει η κ. Κίτσου.

 
Οι 100 κληρωθέντες



ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
1) ΖΛΑΤΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 2) ΚΕΧΑΓΙΑ ΙΣΜΕΤ, 3) ΔΕΛΗ ΡΕΜΖΙΕ, 4) ΚΕΚΕ ΧΑΣΑΝ, 5) ΙΣΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΝΟΥΣΡΕΤ, 6) ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, 7) ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 8) Ν. ΛΕΧΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε, 9) ΣΕΡΝΙΣΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, 10) ΧΑΛΗΛ ΚΑΔΡΙΕ, 11) ΜΠΟΥΡΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 12) ΓΙΑΖΙΤΖΗ ΧΟΥΣΕΊΝ, 13) ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ, 14) ΑΠΟΚΑΤΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, 15) ΤΣΙΧΑΝ ΧΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΜ ΕΜΠΙΕ, 16) ΕΓΙΟΥΠ ΑΙΣΕ, 17) ΠΥΡΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, 18) ΚΟΚΑΛΙΤΣ ΑΙΝΟΥΡ, 19) ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ, 20) ΣΟΥΚΛΑ ΧΑΣΑΝ ΓΕΤΙΜ ΠΕΡΙΧΑΝ, 21) ΜΟΥΜΙΝ ΣΑΤΡΙΕ, 22) ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΦΙΚΡΙΕ, 23) ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ ΜΠΕΣΗΜ, 24) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ Ε.Π.Ε., 25) ΕΜΙΝ ΟΓΛΟΥ ΓΙΟΥΞΕΛ, 26) ΙΣΜΑΗΛ ΖΕΚΙΜΙΡΕΛ, 27) ΑΛΗ ΧΟΤΖΑ ΣΑΜΠΙΤ, 28) ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε, 29) ΜΙΛΑΓΙΜΟΓΛΟΥ ΝΟΥΡΣΕΝ, 30) ΚΑΡΚΑΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 31) ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, 32) ΚΑΛΛΕΝΤΖΗ ΙΠΕΚ, 33) ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, 34) ΟΖΤΖΑΝ ΡΑΣΟΥΛ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., 35) ΑΛΗΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ, 36) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
1) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, 2) ΚΑΛΦΑ ΑΧΜΕΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, 3) ΑΚΗΟΓΛΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ 4) ΜΕΧΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΝΤΕΝΙΣ , 5)ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 6) ΓΙΑΚΟΥΠ ΧΙΟΥΣΝΗ, 7) ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, 8) ΝΙΧΑΤ ΟΓΛΟΥ ΣΕΒΙΝΤΣ, 9) ΑΠΤΗ ΧΑΣΑΝ, 10) ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 11) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 12) ΧΑΦΟΥΖ-ΡΑΗΜ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, 13)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΑΣΜΙΟΥ – ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΑΓΓΙΟΥ, 14) ΜΟΛΛΑΟΓΛΟΥ ΑΔΕΜ, 15) ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, 16) ΓΙΟΥΝΟΥΖ ΟΓΛΟΥ ΓΙΟΥΝΟΥΖ , 17) ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΘΑ-ΜΑΡΙΑ, 18) ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΜΝΗΝΩΝ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, 19) ΤΣΗΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, 20) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Π.-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣΛ.-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ Α.-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Λ. Ο.Ε., 21) ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ-ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε., 22)ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ- ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, 23) ΤΖΕΜΗΛΟΓΛΟΥ ΙΣΛΑΜ , 24) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, 25) ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, 26) ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, 27) ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, 28) ΤΣΑΜΟΥΡ ΚΙΑΝΑΝ, 29) ΑΛΗ ΤΑΣΙΝ ΡΑΜΑΔΑΝ , 30) ΧΑΤΖΗ ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΑΛΗΧ, 31) ΣΕΦΙΚΟΓΛΟΥ ΦΕΪΜΗ, 32) ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, 33) ΕΠΙΠΛΟΔΕΙΚΤΗΣ Α.Ε.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1) ΠΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2) ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, 3) ΜΠΕΛΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 4) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 5) ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, 6) ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Α.Ε., 7) ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, 8) ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 9) ΓΙΑΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , 10) ΚΑΡΑΟΣΜΑΝ  ΧΑΣΑΝ, 11) ΔΑΡΒΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ, 12) ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, 13) ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, 14) ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, 15) ΑΧΜΕΤΣΙΚ ΜΠΑΪΡΑΜ, 16) ΜΑΡΓΕΤΗ ΜΑΡΙΑ, 17) ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΟΥ ΜΕΛΙΚΑ, 18) ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 19) ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 20) ΜΑΡΑΝΤΑ ΕΙΡΗΝΗ, 21) ΚΑΤΣΙΚΑΣ Κ. – ΜΑΚΡΗ Ε. Ο.Ε, 22) ΓΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 23) Ε. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Η. ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ ΟΕ, 24) ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΡΟΔΟΠΗΣ, 25) ΤΑΟΥΣΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, 26) ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, 27) ΠΕΡΙΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 28) ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 29) ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, 30) ΚΙΑΜΗΛ ΝΟΥΡΤΖΑΝ, 31) ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 


Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιοι το δικαιούνται

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο του Πάσχα Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου θα πρέπει …