Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κρεμμυδοτηγανίτες

Κρεμμυδοτηγανίτες

0
Kremmudotiganites-empros
  • 3 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ή 5 κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
  • 1 κουταλιά φρέσκος δυόσμος
  • 1 ½ φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 5 αβγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 2 ½ φλιτζάνια σκληρό αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι πιπέρι
  • αλάτι 

Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τ’ αυγά. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το πιπέρι, το αλάτι και το τριμμένο τυρί. Αναμιγνύουμε καλά και ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι. Μέχρι να σχηματιστεί ένας παχύρευστος χυλός.
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε κουταλιά – κουταλιά το μείγμα. Μόλις ροδίσουν τις γυρίζουμε από την άλλη και όταν είναι έτοιμες τις σερβίρουμε πρώτα πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια ζεστές στο τραπέζι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…