Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μανιτάρια γεμιστά

Μανιτάρια γεμιστά

0

6 μέτρια μανιτάρια πόρτο μπέλο

3 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

4 φρέσκα κρεμμυδάκια

3 κ.τ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο

3 κ.τ.σ. γραβιέρα τριμμένη

2 φλιτζ. ψίχα ψωμιού

3 κ.τ.σ. μαϊντανό

πιπέρι

Πλένετε τα μανιτάρια κόβετε τα ποδαράκια τους και τα ακουμπάτε ανάποδα σε ένα πυρέξ, το οποίο έχετε περάσει µε ελαιόλαδο. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνετε µία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ποδαράκια από τα μανιτάρια ψιλοκομμένα μαζί µε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά. Μοιράζετε το μείγμα στα μανιτάρια. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά μαζί µε την ψίχα του ψωμιού, το μαϊντανό και το πιπέρι. Γεμίζετε τα μανιτάρια µε το μείγμα των τυριών και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20-25 μέχρι να ροδίσουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…