4 αυγά
½ κεσεδάκι μαργαρίνη
6 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους
2 ½ φλ. τσαγ. κασέρι τριμμένο
1 ½ φλ. τσαγ. αλεύρι μαλακό (για όλες τις χρήσεις)
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ για 3΄-4΄ και ύστερα προσθέτουμε τη μαργαρίνη και το κασέρι. Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2΄. Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλατοπίπερο. Τέλος, με ένα κουτάλι ανακατεύουμε στο μείγμα το ψιλοκομμένο ζαμπόν.
Αλείφουμε με μαργαρίνη και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε στους 175°C σε αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 1 ώρα, έως ότου μπήγοντας τη μύτη του μαχαιριού αυτή να βγαίνει στεγνή (δείγμα ότι το κέικ ψήθηκε καλά).