2 φλιτζάνια μούσλι
1/2 φλιτζάνι ξερά φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα και κεράσια)
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
2 γεμάτες κουταλιές βούτυρο αμυγδάλου ή φιστικοβούτυρο
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές κακάο
30 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
Ψιλοκόβετε τα ξερά φρούτα και τα αμύγδαλα. Τα βάζετε σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε με το μούσλι. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το βούτυρο αμυγδάλου και το μέλι και σε μέτρια φωτιά τα αφήνετε να λιώσουν. Προσθέτετε το κακάο και ανακατεύετε. Ρίχνετε το σοκολατένιο μίγμα στο μπολ με το μούσλι και ανακατεύετε καλά, να ομογενοποιηθούν.
Στρώνετε λαδόκολλα σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και αδειάζετε εκεί το μίγμα. Το πατάτε με ενα κουτάλι να ισιώσει. Βάζετε τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι να λιώσει και την απλώνετε από πάνω.
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο και αφήνετε το μίγμα να σφίξει και να σταθεροποιηθεί, πριν το ξεφορμάρετε και το κόψετε σε 16 κομμάτια.