-3 ½ φλ. αλεύρι χωριάτικο,
-1 κουταλάκι αλάτι,
-1 φακελάκι ξηρή μαγιά,
-1 ¼ φλ. χυμό πορτοκαλιού,
-2 κουταλιές ελαιόλαδο.
-Για τη γέμιση
-1 ½ φλ. ελιές χωρίς κουκούτσια,
-½ φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο,
-2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σε ένα βαθύ μπολ, βάζετε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε το ελαιόλαδο και τρίβετε με τις παλάμες σας μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα και μετά ρίχνετε λίγο – λίγο το χυμό πορτοκαλιού. Σκεπάζετε το μπολ και αφήνετε τη ζύμη στην άκρη να φουσκώσει για μια ώρα.
Βάζετε τις ελιές σε ένα μπλέντερ μαζί με τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο. Αλέθετε καλά μέχρι να πετύχετε μια δεμένη πάστα.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C και στρώνετε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 3 μέρη.
Παίρνετε το ένα κομμάτι και ανοίγετε το φύλλο σε ορθογώνιο 30Χ20εκ, περίπου.
Απλώνετε σε όλη την επιφάνεια το 1/3 της γέμισης και τυλίγετε το φύλλο να κλείσει. Το πιέζετε λίγο με τα δάχτυλα να απλώσει και να κολλήσει καλά το φύλλο στην κάτω πλευρά.
Αλείφετε την επιφάνεια με χυμό πορτοκαλιού ή ελαιόλαδο και κόβετε σε ροδέλες.Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί, τις σκεπάζετε και τις αφήνετε να φουσκώσουν για ακόμη 1 ώρα.
Τις ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.