-1 μεγάλο αυγό
-4 κρόκους από μεγάλα αυγά
-100γρ μέλι
-300γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
-400ml ζαχαρούχο γάλα
-25γρ. φυστίκια αλατισμένα
Γεμίζουμε με νερό μια χύτρα και τοποθετούμε μέσα το ζαχαρούχο με τη συσκευασία του. Τοποθετούμε πάνω στη φωτιά και βράζουμε για μια ώρα μέχρι να γίνει καραμέλα. Μόλις ετοιμαστεί το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει πολύ καλά. Τοποθετούμε μεμβράνη σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ χωρητικότητας 1 λίτρου. Σε ένα γυάλινο ή μεταλλικό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με το μέλι και τα ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Βάζουμε πάνω σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και από πάνω τοποθετούμε το μπολ. Το νερό δε θέλουμε να βράζει πάρα πολύ θέλουμε να κοχλάζει ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα χειρός τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν για περίπου 2’-3’. Αδειάζουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος, μέσα στο μπολ με τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει το μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα του παγωτού μέσα στη φόρμα, προσθέτουμε τα φυστίκια, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώστε να πάνε παντού και στη συνέχεια παίρνουμε κουταλιές από το ζαχαρούχο γάλα και τις τοποθετούμε μέσα στο παγωτό διάσπαρτα. Καλύπτουμε με μεμβράνη το παγωτό ώστε να ακουμπάει στην επιφάνειά του ,και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Μόλις παγώσει σερβίρουμε σε ποτήρια.