Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Καλωσορίσατε στις γιορτές Παλιάς Ξάνθης!

Καλωσορίσατε στις γιορτές Παλιάς Ξάνθης!

1

Πρεμιέρα με πολύ κόσμο το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος κήρυξε την έναρξη από την πλατεία Μητροπόλεως παρουσία αρχών – Συναυλία της Ε. Βιτάλη και του Ν. Ζιώγαλα

 

 

Πιστοί στο ραντεβού και φέτος και για 29η χρονιά οι Ξανθιώτες αλλά και πολλοί ξένοι επισκέπτες των γιορτών παλιάς Ξάνθης, πλημμύρισαν τα σοκάκια για να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή του Φθινόπωρου για την πόλη μας. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία Μητροπόλεως και μετά από μια σύντομη αναφορά για το πολιτιστικό και πολιτισμικό υπόβαθρο του  θεσμού κήρυξε την έναρξη των γιορτών παραδίδοντας τη σκυτάλη στην διασκέδαση.

Το μέταλλο, το χρώμα και το εύρος της φωνής της Ελένης Βιτάλη αντήχησε, πλημμυρίζοντας μελωδικά το χώρο και προσκαλώντας το κοινό να την ακολουθήσει σε … πολιτείες αλλοτινές και μαγικές όπως η παλιά μας πόλη!

 

 

 

 

Παρόντες, από την πολιτική ηγεσία ο βουλευτής Ξάνθη Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο βουλευτής Έβρου κ. Δημοσχάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης K. Ζαγναφέρης και Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος. Παρών επίσης ήταν και ο πρώην βουλευτής κ. Κοντός, ενώ σχολιάστηκε η απουσία του περιφερειάρχη κ. Χ. Μέτιου. Τον μητροπολίτη Ξάνθης εκπροσώπησε ο αρχιμανδρίτης κ. Σοφρώνιος.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αριστοτέλης, ο μέγας βιολόγος της Αρχαιότητας» στο Π.Ε.Σ. «Η Τέχνη του Ζην»

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 20:00 Ανοιχτή διάλεξη προς το κοινό με τον διδάσκοντα του…