Όλα έτοιμα για τους «Scorpions»!

0

Ένα ιδιότυπο «μελίσσι» κατέλαβε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Α.Ο. Ξάνθης από το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουλίου, προετοιμάζοντας μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τον χώρο που θα φιλοξενήσει σήμερα το βράδυ την συναυλία των θρυλικών «Σκορπιών».

Ήδη μέχρι χθες το μεσημέρι η μεγάλη κεντρική εξέδρα της συναυλίας είχε στηθεί, τα πανάκριβα μηχανήματα είχαν ξεφορτωθεί από τις περίπου δέκα μεγάλες νταλίκες που υποστηρίζουν το συγκρότημα, μεταφέροντας τον εξοπλισμό του. Ο χώρος φυσικά φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρείαsecurity για ν’ αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα.

Όσον αφορά το ίδιο το πενταμελές συγκρότημα, αναμένεται να φτάσει στην πόλη μας σήμερα το μεσημέρι, μόλις λίγες ώρες από την ώρα έναρξης της συναυλίας, καταλύοντας στο ξενοδοχείο «ZPalace», και καταλαμβάνοντας ισάριθμες μεγάλες σουίτες για την διάρκεια της διαμονής του. Αυτή πάντως δεν πρόκειται να ξεπεράσει σε χρονική διάρκεια το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ πέραν της παρουσίας τους στη συναυλία δεν προβλέπεται να γίνει καμία άλλη δημόσια εμφάνισή τους.

Όσον αφορά την συναυλία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έναρξή της τοποθετείται απόψε το βράδυ στις 21:00’, με δύο ελληνικά συγκροτήματα να εμφανίζονται σε ρόλο «support», τους«Cosmic Ray», του ξανθιώτη Άγγελου Μουρβάτη, καθώς και το αγγλόφωνο ελληνικό συγκρότημα των «Cyanide, από την Αθήνα. Σύμφωνα με ότι έχει επίσης ανακοινωθεί, οι πόρτες του γηπέδου του Α.Ο. Ξάνθης θα ανοίξουν για τους φίλους του συγκροτήματος στις 19:30’. Αυτό όμως, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, μπορεί να συμβεί αρκετά νωρίτερα αν συνδυαστεί με την διάθεση των εισιτηρίων για τα οποία έγινε κράτηση μέσω internet, τα οποία θα διατεθούν στον χώρο εκτός του σταδίου από τις 15:00’ έως τις 17:00’ το μεσημέρι, κάνοντας πιθανή την επιβεβαίωση της φημολογίας που τοποθετεί το άνοιγμα των εισόδων του σταδίου στις 18:00’ τελικά.

Τέλος, συμμετοχή στην όλη διαδικασία αποκτά με ανακοίνωσή της και η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, στην οποία καθορίζει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιορισμούς, εξαιτίας της συναυλίας των «Scorpions». Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες «απαγορεύεται η κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009, από τις 15:00’ μέχρι το τέλος της συναυλίας του ξένου μουσικού συγκροτήματος «Scorpions», από την γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου μέχρι την συμβολή των οδών Έβρου και Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και σε κάθε άλλη παράπλευρη οδό που οδηγεί στο γήπεδο του Α. Ο. Ξάνθης. Το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης μπορεί ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες να διαφοροποιήσει την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας και να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό της πόλης και για όσο χρόνο απαιτηθεί».

Πάντως, παρά το πλήθος των φίλων και θαυμαστών του πολύ γνωστού και δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος, έχουν παρθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε όλα να «κυλήσουν» ομαλά χωρίς κανενός είδους σοβαρά «παρατράγουδα».

Γιώργος Συληγαρδάκης

syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εικαστική δημιουργία με «Γη, νερό, φωτιά»!

«Γη, νερό, φωτιά», αρ`…