-1 φύλλο έτοιμη ζύμη σφολιάτας
-Για τη Γέμιση
-2 κολοκυθάκια σε κύβους
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 μικρή μελιτζάνα σε κύβους
-10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
-1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
-1 φλυτζάνι του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο
-150 γρ γραβιέρα Νάξου τριμμένη
-150 γρ φέτα πατημένη με πιρούνι
-250 ml κρέμα γάλακτος
-1 αυγό
-αλάτι, πιπέρι
Τοποθετούμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί διαστάσεων 25Χ35εκ, με ένα πιρούνι του κάνουμε μικρές τρύπες και το τοποθετούμε στο ψυγείο. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το ζεσταίνουμε καλά. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, τη μελιτζάνα και τα σοτάρουμε μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας ώστε να στραγγίσουν. Μετά από λίγο, τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε αλάτι, αρκετό πιπέρι και τα δύο τυριά, κρατώντας λίγη γραβιέρα στην άκρη. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και αφού βγάλουμε το ταψί με τη ζύμη από το ψυγείο, γεμίζουμε την τάρτα με το μείγμα. Ωστόσο, με ένα μαχαίρι κόβουμε και αφαιρούμε τη ζύμη που περισσεύει. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μπολ και αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε το αυγό και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Κατόπιν, αδειάζουμε στην τάρτα σιγά, σιγά το μείγμα μέχρι να καλύψει τα λαχανικά και το τυρί. Τέλος προσθέτουμε τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα που κρατήσαμε. Ψήνουμε την τάρτα στo φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180° στον αέρα για περίπου 40 λεπτά. Όταν η τάρτα είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από τo φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει για 10-15 λεπτά περίπου.