Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αλμυρό κέικ με ζαμπόν και τυρί

Αλμυρό κέικ με ζαμπόν και τυρί

0
keik-zambon

 

-80 γραμμάρια ζαμπόν καπνιστό καλύτερα

-60 γραμμάρια τυρί Emmental

-60 γραμμάρια αλεύρι

-1 φλυτζάνι γάλα

-2 αυγά

-1 κουτάκι κρέμα γάλακτος

-1 γεμάτη κουταλιά σούπας μουστάρδα πικάντικη, με σπόρους

-Αλάτι και πιπέρι

Ανάψτε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Κόψτε το ζαμπόν και το τυρί σε πολύ μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα. Δοκιμάστε το λίγο, προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί, αλατίστε όσο πρέπει. Βάλτε το κέηκ σε μια φόρμα σιλικόνης. Ψήστε για 40 λεπτά, το κέηκ πρέπει να είναι ροδοκόκκινο

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αρνί γιουβέτσι με καπνιστή πάπρικα κι ανθότυρο

-200 ml ε.π. ελαιόλαδο -1,5 κιλό αρνί μπούτι και χεράκι -1 καρότο, ψιλοκομμένο -3 κρεμμύδι…