Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εύκολα μπισκότα κανέλας

Εύκολα μπισκότα κανέλας

0
koulourakia-kanela

2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άσπρη

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη

1 κ.σ. κανέλα

2 αυγά

1 φλιτζάνι βούτυρο

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και τρίβουμε το μείγμα. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Το ανακατεύουμε καλά, το πλάθουμε, το βάζουμε σε λαδόκολλα και το γυρίζουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να σφίξει. Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ξετυλίγουμε το μείγμα από τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε λεπτές φέτες πάχους 3 χιλιοστών. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τη βουτυρώνουμε και ψήνουμε τα μπισκότα για 20 περίπου λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…