Για τη βάση:
180 γρ. μπισκότα τύπου digestive
50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο
1 κ.σ. μέλι
Για την γέμιση:
250 γρ. μασκαρπόνε
50 γρ. ζάχαρη
140 ml κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 μπανάνες
2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi. Λιώνουμε τη μαργαρίνη με το μέλι και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε για να υγρανθούν τα μπισκότα και τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα με διάμετρο 20 εκ. για τη βάση. Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μίξερ χτυπάμε το μασκαρπόνε με την ζάχαρη, προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού μέχρι να ενωθούν. Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες και τις ανακατεύουμε απαλά το μείγμα της κρέμας. Αδειάζουμε το μείγμα στην βάση του μπισκότου και ισιώνουμε με ένα κουτάλι την επιφάνεια. Βάζουμε το τσίζκεικ στο ψυγείο για μία ώρα να σταθεί. Σερβίρουμε στολίζοντας με τριμμένη σοκολάτα ή με κομματάκια μπανάνας.