500 γρ κανταΐφι
10 φέτες ψιλοκομμένες σαλάμι
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες ροδέλες
100 γρ κασέρι τριμμένο
100 γρ τυρί φέτα θρυμματισμένη
50 γρ τριμμένο γκούντα
200 γρ λιωμένο βούτυρο
1 αυγό
100 ml γάλα
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Χωρίζουμε στα δύο το κανταΐφι, το ξεφτίζουμε πολύ καλά, λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε ένα ταψί, στρώνουμε το μισό κανταΐφι και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε την θρυμματισμένη φέτα, το γκούντα, το μισό κασέρι, το σαλάμι, τις ντομάτες σε ροδέλες να καλύψει τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι, περιχύνουμε με το βούτυρο που έμεινε να πάει παντού ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό και περιχύνουμε το φαγητό μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά (χαμηλά) για να ροδίσει καλά πάνω -κάτω και μόλις ροδίσει είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.