– 1 κιλό Μοσχαράκι κομμένο σε κυβάκια
– 5 περίπου μελιτζάνες
– Ρεγκάτο τριμμένο
– 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
– 1 κονσέρβα ψιλοκομμένο ντοματάκι
– 3 φύλλα δάφνης
– Αλάτι, Πιπέρι, κανέλα
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες κατά μήκος και τις ξεπικρίζουμε για μισή ώρα σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να βγάλουν το επιπλέον λάδι που έχουν ρουφήξει.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το κρέας και ρίχνουμε τα μυρωδικά και την ντομάτα. Το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Μόλις κρυώσει το κρέας τυλίγουμε κάθε κομμάτι κρέας με μία λωρίδα μελιτζάνας. Τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε από πάνω το ζουμί από το κοκκινιστό και το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για μισή ωρίτσα περίπου ώσπου να ροδίσει το φαγητό μας.