-1,5 κιλό μοσχαράκι νουά σε δίχτυ (ή και σε φέτες)
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 σκελίδα σκόρδο
-3/4 φλ.τσ. λευκό κρασί
-3 κ.σ. μουστάρδα
-χυμός από δύο λεμόνια
-2 κλωνάρια δενδρολίβανο
-2 κύβοι βοδινού ή αλάτι
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-2 καρότα
-1 κ.σ. νισεστέ
Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο να ροδίσει, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σκόρδο σοτάροντας μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα διαλυμένη στο λεμόνι με λίγο χλιαρό νερό, τους κύβους βοδινού, τα καρότα και το δενδρολίβανο. Προσθέτουμε λίγο νερό, περίπου 2 φλιτζάνια του τσαγιού, και χοντροτριμμένο πιπέρι μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για καμιά ώρα περίπου, γυρίζοντάς το μια- δυο φορές. Στο μεταξύ αν χρειάζεται νερό το προσθέτουμε σταδιακά και λίγο λίγο ζεστό. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί, έως ότου το φαγητό μαλακώσει καλά και ψηθεί εντελώς και θα βοηθήσει να έχουμε μια ωραία πηχτή σάλτσα για το κρέας μας.
Όταν τελειώσει το ψήσιμο, βγάζουμε το κρέας και τα καρότα από την κατσαρόλα και αν θέλουμε μια πιο δεμένη σάλτσα, προσθέτουμε στο ζουμί μία κουταλιά νισεστέ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό και δένουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε το κρέας να κρυώσει λίγο πριν το κόψουμε. Συνοδεύουμε με ψητά λαχανικά φούρνου, ρύζι βουτύρου ή πατάτες.