1 κιλό κολοκάσι
3 μεγάλα κρεμμύδια
3 Πατάτες μέτριες
2 καρότα
1/2 ματσάκι σέλινο
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κουταλιά πάστα ντομάτα
1-2 Φλιτζάνια νερό
ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, πιπέρι.
Καθαρίζετε το κολοκάσι και το κόβετε σε ακανόνιστα κομμάτια. Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζετε το κολοκάσι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές και το ρίχνετε σε ένα ταψί. Καθαρίζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα κόβετε σε ακανόνιστα κομμάτια και τα τσιγαρίζετε και αυτά στο λάδι. Πρώτα τις πατάτες μετά το κρεμμύδι και μετά τα καρότα με τα σέλινα. Τα ρίχνετε όλα στο ταψί και προσθέτετε μια κουταλιά πάστα ντομάτας διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό λίγο αλάτι , πιπέρι , τον άνηθο, και 1-2 φλιτζάνια νερό.
Ψήνετε καλά σκεπασμένο σε χαμηλό φούρνο ( 180 – 200 ) για 1,5 ώρα περίπου προσέχοντας να μην εξατμιστούν όλα τα υγρά και ανακατεύοντας 1 – 2 φορές στα ενδιάμεσα μέχρι να τραβήξει τα ζουμιά και να δέσει. Σερβίρεται σαν κύριο πιάτο και συνοδεύεται με γιαούρτι.