Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Επιτέλους ΕΡΤ και στην ορεινή περιοχή

Επιτέλους ΕΡΤ και στην ορεινή περιοχή

0

Επιλύεται επιτέλους ένα χρονίζον πρόβλημα που αποτελούσε αίτημα τόσο των κατοίκων της ορεινής περιοχής του νομού μας, όσο και των φορέων του και αφορούσε στον αποκλεισμό της ορεινής περιοχής από την κρατική τηλεόραση, που παρότι πληρώνεται αδρά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ απ’ όλους, εντούτοις δεν εννοούσε να εγκαταστήσει αναμεταδότες, ώστε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στην περιοχή, προφανώς λόγω του ασύμφορου του εγχειρήματος και του δύσβατου της περιοχής.

Μετά από αίτημα του βουλευτή Ξάνθης κ. Φίλιππου Τσαλίδη προς τον υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη, το οποίο έγινε αποδεκτό, η κρατική τηλεόραση μέσω του Διευθυντή της κ. Παναγόπουλου, αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και να εγκαταστήσει πομπούς στην ορεινή περιοχή, «διορθώνοντας» ένα λάθος που εξαιτίας και της ιδιαιτερότητας της περιοχής, εκλάμβανε χαρακτηριστικά τουλάχιστον απαράδεκτης αντιμετώπισης της πολιτείας.

Έτσι η  ΕΡΤ έχει ήδη εγκαταστήσει 2 αναμεταδότες στο Πίλλημα και δύο στο Λυκοδρόμιο.  Τις προσεχείς μέρες θα εγκαταστήσει 3 στο Νεοχώριο και στη συνέχεια  από 2 αναμεταδότες  στην Μέδουσα, Θέρμες και Εχίνο καλύπτοντας  έτσι όλη την ορεινή περιοχή.

Πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα μας είχε αναφερθεί για πολλοστή φορά στο θέμα.

Επιτέλους τελεσφόρησε!…

Μαριάννα Ξανθοπούλου

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μια γραμμή αλληλεγγύης…μια γραμμή βοήθειας!

Ένας τετραψήφιος…