Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι στα γραφεία του ‘ΛΑΟΣ’

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι στα γραφεία του ‘ΛΑΟΣ’

0

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) στη Ξάνθη, όταν άνοιξαν τα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, μετά τις αργίες για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Οι μπαλκονόπορτες  του δωματίου που βρίσκεται από την πλευρά της οδού Ηρώων, είχαν τεράστιες τρύπες στα τζάμια ενώ θρύψαλα των σπασμένων κρυστάλλων και πέτρες που έριξαν άγνωστοι, είχαν γεμίσει το πάτωμα.

Όπως μας λέει ο κ. Αντώνης Χατζηεφραιμίδης, υπεύθυνος οργανωτικού του ΛΑΟΣ Ξάνθης: «μάλλον τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων έγινε η επίθεση και ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς στα γραφεία γιατί θα κινδύνευε να τραυματισθεί σοβαρά».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμβαίνει την ίδια μέρα το ίδιο περιστατικό και όπως αναφέρει ο κ. Χατζηεφραιμίδης : «το φοβόμασταν  ότι μπορεί να συνέβαινε και φέτος. Υποπτευόμαστε ποιοι μπορεί να είναι και λυπούμαστε πολλοί γιατί αν είναι ανήλικοι μάλλον έχουν την παρότρυνση των γονιών τους».

 Οι υπεύθυνοι των γραφείων κάλεσαν την αστυνομία και επιλαμβάνεται του θέματος το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης. Για τα κίνητρα των δραστών ο κ. Χατζηεφραιμίδης αναφέρει: «τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου που έφεραν το ΛΑΟΣ στην τέταρτη θέση στη Ξάνθη, ενόχλησαν πολλούς που δεν το περίμεναν. Εμείς θα συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε και τους περιμένει όλους μια καινούργια έκπληξη στις εθνικές εκλογές».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημα…