1 κιλό χοιρινό (μπούτι ή σπάλα χωρίς κόκαλο) κομμένο για τηγανιά
2 πράσινες πιπεριές
1 κόκκινη πιπεριά
2 κρεμμύδια ξερά
100-150 γρ. καπνιστό Μετσόβου κομμένο σε ζαράκια
λίγο αλάτι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, ρίγανη
λίγο ελαιόλαδο
Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε ίδιο μέγεθος με τα κομμάτια κρέατος. Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Στρώνουμε σ’ έναν πάγκο ένα τετράγωνο κομμάτι αλουμινόχαρτο κι από πάνω τοποθετούμε μια ιδίου μεγέθους κόλλα ψησίματος. Τοποθετούμε στο κέντρο μια μικρή ποσότητα από το κρέας με τα λαχανικά και «κλείνουμε» απ’ όλες τις μεριές, φτιάχνοντας μικρά πουγκάκια (τυλίγουμε σφιχτά επάνω, περιστροφικά). Τοποθετούμε όλα τα πουγκάκια που ετοιμάσαμε σ’ ένα ταψί με αρκετό νερό και τα ψήνουμε στους 180οC για δυο ώρες περίπου.