Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ψαρονέφρι με σταφύλια

Ψαρονέφρι με σταφύλια

1

1 ολόκληρο ψαρονέφρι

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

5 κλωνάρια θυμάρι

200 γρ. baby πατάτες, κομμένες στη μέση

100 γρ. κόκκινα σταφύλια

100 γρ. πράσινα σταφύλια

150 ml ζωμός

Αλάτι, Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C, στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις κάψει, προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.

Μεταφέρουμε το ψαρονέφρι σε ένα πιάτο, το αλείφουμε με τη μουστάρδα και το αλατοπιπερώνουμε. Στο ίδιο τηγάνι, χωρίς να το καθαρίσουμε, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, για 3-4 λεπτά. Σε ένα ταψάκι, απλώνουμε το θυμάρι, από πάνω τοποθετούμε το ψαρονέφρι. Γύρω του, προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τις πατάτες και τα σταφύλια. Προσθέτουμε τον ζωμό, ψήνουμε για 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και σερβίρουμε.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • revithokeftedes-giaourti

    Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

    250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …
  • Φραουλόπιτα αφράτη

    -250γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη) καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου -150γρ. αλεύρι που φ…
  • Παστίτσιο μανιταριών

    -500 γρ. μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο -1 κιλό μανιτάρια (μπορείτε να επιλέξετε λεντινούλ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …