Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βιστονίδας κ. Β.Τσολακίδη από τον υποψήφιο Νομάρχη κ. Σελβιέρογλου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βιστονίδας κ. Β.Τσολακίδη από τον υποψήφιο Νομάρχη κ. Σελβιέρογλου

0

Στο Δημαρχείο Βιστονίδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης κ. Δ. Σελβιέρογλου επισκεπτόμενος τον Δήμαρχο Βιστονίδας και εκ νέου υποψήφιο κ. Β.Τσολακίδη. Η επίσκεψη κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν, καθώς ο κ. Σελβιέρογλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια του κ. Τσολακίδη και του συνδυασμού του «Νέα Πορεία».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σελβιέρογλου για την επίσκεψή του αυτή δήλωσε:

«Επισκεπτόμαστε σήμερα τον Δήμαρχο Βιστονίδας και  η ενέργειά μας αυτή δεν είναι εθιμοτυπική, αλλά έχει πολιτική και αυτοδιοικητική ουσία. Τον σημερινό Δήμαρχο τον παρακολουθούμε από τότε που ήταν Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, έχουμε αξιολογήσει το θετικό του έργο, για την περιοχή, για τους πολίτες και τους συνδημότες του και έχουμε δει και τις δραστηριότητές του που ξεπερνούν και την περιοχή μας και την χώρα μας και έχει αναγνωριστεί από τις γειτονικές χώρες. Επίσης θέλω να σημειώσω ότι με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, συμπίπτουμε ακόμη και σε αυτοδιοικητικές θέσεις. Ο Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει περιοριστεί στο διαχειριστικό μοντέλο, έχει πάρει πρωτοποριακές πρωτοβουλίες, έχει ιδέες για την τοπική αυτοδιοίκηση, είναι ένας άνθρωπος με πολλά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, θετικά για εμάς και για τον λόγο αυτό τον στηρίζουμε για μια ακόμη φορά. Του ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές να τον ξανααναδείξουνε οι δημότες Δήμαρχο, γιατί έχει επίσης να επιτελέσει ένα έργο που αναφέρεται στο μέλλον, το έργο της αυτοδιοίκησης δεν τελειώνει, είναι μια διαρκής προσπάθεια και πιστεύω ότι ο Δήμαρχος έχει και ιδέες και πρόγραμμα το οποίο ξεπερνά και το διαχειριστικό μοντέλο. Η στήριξή του αξίζει και από εμάς σαν πολιτικό χώρο, αλλά και από τους συνδημότες του οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει το έργο του και αυτό θα φανεί στις εκλογές».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βιστονίδας και εκ νέου υποψήφιος κ. Β.Τσολακίδης αναφορικά με την επίσκεψη που δέχθηκε από τον Υποψήφιο Νομάρχη κ. Σελβιέρογλου επεσήμανε:

«Όπως προείπε και ο κ. Σελβιέρογλου επισκέπτεται το Δημαρχείο όχι εθιμοτυπικά, αλλά για να κάνουμε μια ουσιαστική κουβέντα, αν και η επαφή μας είναι συνεχής και συμπίπτουμε σε πολλά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι πολιτικές μας απόψεις είναι ταυτόσημες σε πολλά σημεία, όπως οι θέσεις μας για την αιρετή περιφερειακή διοίκηση, να μεγαλώσουν κάποια στιγμή οι Δήμοι και να πάμε σε μεγαλύτερα και ισχυρότερα σχήματα και πολλά άλλα, όλα αυτά είναι ένα κοινό πεδίο δράσης και για αυτά θα αγωνιστούμε τα επόμενα χρόνια.

Αποφασίστηκε λοιπόν από τον Συνασπισμό να στηριχτεί η προσπάθειά μας και για τον λόγο αυτό τους ευχαριστώ δημόσια για την συμπαράσταση, την συνεργασία όχι μόνο την τωρινή, αλλά για την στήριξή τους από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτός ο συνδυασμός. Ελπίζω να μην τους διαψεύσουμε, ευχαριστώ τον κ. Σελβιέρογλου και εύχομαι και στον ίδιο καλή επιτυχία όσον αφορά την υποψηφιότητά του για τη Νομαρχία Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα επακόλουθα της βιοαιθανόλης για την ΕΒΖ

«Διέβη τον Ρουβίκωνα» η ΕΒΖ με την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας για μετατροπή τω…