Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Εγκαινιάστηκε το εκλογικό Κέντρο του Γ. Παυλακάκη

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό Κέντρο του Γ. Παυλακάκη

0

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου κ. Γ. Παυλακάκης το βράδυ της Κυριακής στο Εύλαλο, παρουσία πολλών υποστηρικτών του, αλλά και πολλών επίσημων καλεσμένων.

Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ε.Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Κοντός, ο Υπερνομάρχης κ. Κ.Τάτσης, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γ. Παυλίδης, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης κ. Φ. Τσαλίδης, ο πρώην Βουλευτής κ. Α.Μπιρόλ, ο Αντιδήμαρχοι Καλαϊτζής και Παπασταματίου, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Θ.Σιμπιλίδου και η υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Χ.Δημούδη.

Ο Υφυπουργός κ. Κοντός στην σύντομη ομιλία του τόνισε:

«Η πραγματικά πολύ μεγάλη σημερινή συγκέντρωση δείχνει την πεποίθηση, την μεγάλη λαχτάρα και επιθυμία να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Τοπείρου. Εμείς στην κυβέρνηση έχουμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους, δημάρχους, νομάρχες απ’ όλη την Ελλάδα. Πραγματικά σημαντική είναι η βοήθεια, όπου μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ανθρώπους, να μας καταλάβουν, να επικοινωνήσουμε μαζί τους, να έρθουν στο γραφείο μας, να πάρουν τα μηνύματα και να τα μεταφέρουν στον τόπο τους προς όφελος των πολιτών. Πιστεύουμε λοιπόν ότι με τον Γιώργο Παυλακάκη θα έχουμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη, διότι στο πρόσωπό του μπορούμε να βρούμε τον έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο, αυτόν που έχει πολιτική εμπειρία, που ξέρει να χειρίζεται τα θέματα του τόπου, που έχει δώσει μάχες για τον τόπο αυτό και είναι πλέον έτοιμος από ένα άλλο πλέον μετερίζι να πολεμήσει για το καλό του».

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Κοντός συνεχάρη την κ. Μ.Καραλευθέρη και τον κ. Θ. Μίχογλου γιατί όπως είπε έδειξαν πολιτική γενναιότητα και μπήκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα έτσι ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για τον Δήμο Τοπείρου.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Υπερνομάρχης κ. Κ.Τάτσης, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γ.Παυλίδης και ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Φ.Τσαλίδης δηλώνοντας άπαντες την συμπαράστασή τους στον αγώνα του κ. Παυλακάκη, αλλά και την πεποίθηση και σιγουριά τους ότι οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου θα αναδείξουν τον πρώην βουλευτή Δήμαρχο Τοπείρου.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου κ. Γ.Παυλακάκης τονίζοντας:

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ προμηνύει τη νίκη του συνδυασμού μας και τη νέα εποχή στο Δήμο Τοπείρου. Προσωπικά για μένα η πολιτική δεν είναι και ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός και μέσο για την επίτευξη προσωπικών στόχων. Δεν πιστεύω ότι είμαι η αρχή και το τέλος του Δήμου, όπως υποστηρίζει ο αντίπαλος συνδυασμός. Η πολιτική δεν είναι μονιμότητα, αλλά αντίθετα σημαίνει προσφορά για την ανάπτυξη της περιοχής και των κατοίκων της.

Κοινό μας γνώρισμα όλων όσων είμαστε σήμερα εδώ είναι η αγάπη και η ανησυχία μας για τον Δήμο Τοπείρου. Τον μεγαλύτερο περιφερειακό Δήμο, με μεγάλη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, με πλήθος πλουτοπαραγωγικών πηγών, με ενωμένη πλειονότητα και μειονότητα, που έχει, όμως, ως μεγαλύτερο κεφάλαιο τους κατοίκους του.

Το μειονέκτημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι ότι δεν έχει θέληση, πρόγραμμα, αποφασιστικότητα, όρεξη για δουλειά και αγώνα. Κυρίως, όμως δεν έχει απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, ενώ υποσχέθηκε πολλά έκανε πολύ λίγα και το ερώτημα που πλανιέται είναι «άλλαξε τίποτα στον Δήμο τα τελευταία 8 χρόνια;». μια βόλτα στον Δήμο δίνει την απάντηση και την ευθύνη δεν την έχουν οι δημότες, αλλά η Δημοτική Αρχή.

Ο συνδυασμός μας έχει όλα τα εχέγγυα να βγάλει τον Δήμο από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει. Έχουμε πρόσωπα με στόχο και όραμα για ανάπτυξη στο Δήμο, με όρεξη για δουλειά και προσφορά ενός καλύτερου τρόπου ζωής και μιας καλύτερης προοπτικής για το μέλλον».

Ο κ. Παυλακάκης συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στον αντίπαλο συνδυασμό αναφέροντας ότι συντηρεί την παραμονή του ως Δημοτική Αρχή με αθέμιτα μέσα, ενώ παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού του, τα κύρια σημεία του οποίου είναι τα εξής: Δράση για ανασυγκρότηση και οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου, Υποστήριξη της γεωργίας και την κτηνοτροφίας, αξιοποίηση γεωθερμίας, φυσικού αερίου και άλλων πηγών, κοινωνική πολιτική με ουσιαστικές παρεμβάσεις, αξιοποίηση κάθε πηγής χρηματοδότησης, συνεργασία, αλλά και σύγκρουση με την Κεντρική Διοίκηση και συνεργασία με όλους τους φορείς και τους δημότες.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αύξηση του τροφείου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Ο… χορός των ανατιμήσεων όλων των αγαθών και των υπηρεσιών δεν μπορούσε ν’ αφήσει… απ’ έξω…