-1 αυγό
-80 ml νερού
-150 γραμμάρια αλεύρι
-1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
-2 κουταλιές της σούπας τριμμένο στο ψιλό τυρί παρμεζάνα
-80 ml νερό
-Αλατοπίπερο
-10-12 ντοματίνια
-100 γραμμάρια φέτα τριμμένη
-80 gr Edam σε κυβους
-Ρίγανη και βασιλικό
Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε το αυγό, λίγο αλάτι, και χτυπάμε πολύ καλά. Ρίχνουμε πιπέρι και 2 κουταλιές παρμεζάνα. Ανακατεύουμε την μαγιά με το αλεύρι και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα πηχτό χυλό ζύμης.
Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, το βασιλικό και τα ρίχνουμε μέσα στο χυλό μαζί με την φέτα και τους κύβους ένταμ, ρίγανη και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και παίρνουμε μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα και βάζουμε στο ταψί σε απόσταση 5-6 εκ και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και είναι έτοιμα.