450 γρ. noodles
3 φιλέτα κοτόπουλο (800γρ)
1 μεγάλη πράσινη & κόκκινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλ. μπρόκολο
30 γρ. κάσιους κομμένα χωρίς αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.σ. σουσάμι
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. μέλι
Φρέσκο τζίντζερ
Φρεσκοστημμένο λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο βαλσάμικο
Πιπέρι
Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους, τις πιπεριές και το μπρόκολο σε μικρά μπαστουνάκια. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα noodles και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσουν για 8-10 λεπτά και τα σουρώνουμε καλά.
Σε ένα αντι-κολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε, το κρεμμύδι, το κοτόπουλο και μόλις πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κάσιους, σοτάροντας τα για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα μαζί, ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Στο τέλος ρίχνουμε το κοτόπουλο με την σάλτσα στην κατσαρόλα που βράσαμε τα noodles, τα προσθέτουμε όλα καθώς και τα noodles και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε αφού προσθέσουμε το σουσάμι για γαρνίρισμα.