Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άμεσες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Τελωνείο Κήπων

Άμεσες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Τελωνείο Κήπων

1

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ανεξάρτητου βουλευτή Ξάνθης, Μπουρχάν Μπαράν


Το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Τελωνείου Κήπου φαίνεται να οδηγείται σε επίλυση καθώς, όπως ανακοινώθηκε, θα προσληφθούν άμεσα μέσω ΑΣΕΠ επτά υπάλληλοι ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα προσληφθούν άλλοι εννέα.

Ο Μπουρχάν Μπαράν, ανεξάρτητος βουλευτής Ξάνθης με ανακοίνωση του τόνισε ότι δικαιώνονται οι αλλεπάλληλες πιέσεις που άσκησε ώστε να λυθεί το ζήτημα της υποστελέχωσης.



Η σχετική ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του Οργανισμού της ΑΑΔΕ, προβλέπεται η στελέχωση του Τελωνείου Κήπων με συνολικά εβδομήντα οκτώ οργανικές θέσεις κλάδου Τελωνειακών, ενώ οι υπάλληλοι που υπηρετούν εκεί ανέρχονται σε εξήντα.

Μετά από την επιτυχία στον γραπτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε μέσω ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 1Γ/2022, ΦΕΚ 9/25.02.2022, τ. ΑΣΕΠ), ανακοινώνεται ότι επτά (7) υπάλληλοι θα τοποθετηθούν στο εν λόγω Τελωνείο μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ άλλοι εννέα (9) θα προστεθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Από τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ (για τον οποίο επίκειται η έκδοση από το ΑΣΕΠ των πινάκων διοριστέων), αναμένεται ο διορισμός δύο (2) υπαλλήλων. Μέσω των Προκηρύξεων της ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ) για τους προστατευόμενους του ν. 2643/1998 αναμένεται ο διορισμός ενός (1) υπαλλήλου.

Με τις ανωτέρω δηλαδή ενέργειες, αναμένεται να πληρωθεί το σύνολο των κενών οργανικών θέσεων του Τελωνείου Κήπων.

Αυτά τα μέτρα αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της λειτουργίας του Τελωνείου Κήπων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Η ενίσχυση του προσωπικού θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη λειτουργία του, προσφέροντας έτσι καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λιμάνι Λάγος: Μόνη ελπίδα ο κάθετος άξονας

Περιορισμένη εμπορική κίνηση – «Βουλιάζει» στην υποβάθμιση –  Χρειάζεται αναβάθμιση …