-750 γρ στήθος κοτόπουλου
-½ κ. γ. αλάτι
-1/4. κ. γ. πιπέρι
-¼ κ. γ. σκόνη σκόρδου
-70 γρ κρέμα τυρί
-225 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
-1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
-20 γρ μαγιονέζα
-10 γρ μουστάδρα
-50 γρ τριμμένη μοτσαρέλα για γαρνίρισμα
Κόβω το στήθος του κοτόπουλου κάθετα σε φέτες πάχους 1 εκ. περίπου. Τις απλώνω με απόσταση μεταξύ τους, καλύπτω με ένα πλαστικό και με το σφυρί των σνίτσελ τα χτυπάω να απλώσουν και να γίνουν πιο λεπτά. Τα πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου και από τις δύο πλευρές. Αλείφω ένα-ένα όλα τα φιλετάκια με κρέμα τυρί, γεμίζω με τριμμένη παρμεζάνα και βάζω στην άκρη τους από μια φέτα ντομάτας (λεπτά κομμένη). Τα τυλίγω ξεκινώντας από το μέρος που είναι η ντομάτα και τα μεταφέρω σε πυρίμαχο σκεύος με την ένωση τους προς τα κάτω. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και απλώνω με ένα πινέλο το μείγμα πάνω στο κοτόπουλο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C, για 40 λεπτά, βγάζω προσθέτω έξτρα τριμμένη παρμεζάνα από πάνω, γυρίζω στον αέρα και τα αφήνω άλλα 10 λεπτά να λιώσει το τυρί.