Φτιάχνουμε 12-13 μπισκότα:
-70 γρ βρώμη (25 γρ ολόκληρη & 45 γρ αλεσμένη ως αλεύρι)
-1/4 κ.γ. αλάτι
-1/2 κ.γ. baking powder
-1/4 φλ. στέβια
-1/4 φλ. ζάχαρη
-130 γρ φυστικοβούτυρο
-1 βανιλινη
– 1 κ.σ. chia seeds
-1 μεγάλο αυγό
-50 γρ κομματάκια/σταγόνες σοκολάτας
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλέστε 45 γρ. βρώμης να γίνουν αλεύρι.
Σε ενα μπολ ανακατέψτε τη βρώμη, το αλάτι, το αλεύρι βρώμης, το baking powder, τα chia seeds τη στέβια, τη ζάχαρη και τη βανιλίνη. Προσθέστε τα κομματάκια/σταγόνες σοκολάτας
Προσθέστε το φυστικοβούτυρο αφού το ανακατέψετε καλά να είναι ρευστό και το αυγό.
Αναμείξτε καλά το μείγμα και μ’ ένα κουτάλι της σούπας χωρίστε το μίγμα σε 12-13 μπισκότα και βάλτε τα σε αντικολλητικό χαρτί
Ψήστε για 10-12 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά και αποθηκεύστε τα σε μεταλλικό κουτί.